RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Evra er nært knyttet til United, men ting har forandret seg

PÅ VEI BORT? Patrice Evra kan komme til å forlate Manchester United etter denne sesongen.
PÅ VEI BORT? Patrice Evra kan komme til å forlate Manchester United etter denne sesongen. Foto: Paul Ellis (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Patrice Evra kan forsvinne fra Old Trafford.

Patrice Evras kontrakt med Manchester United utløper etter denne sesongen.

32-åringen har vært på Old Trafford siden 2006, da han kom fra franske Monaco. Siden har han vært fast inventar på venstrebackplassen hos United.

Nå kan den tiden snart være over.

- Patrice har ikke bestemt seg for hva han skal gjøre i framtiden. Han er nært knyttet til United, men ting har forandret seg i det siste, sier Evras agent Federico Pastorello til Tele Radio Stereo, ifølge Sky Sports.

Flere italienske klubber skal være interessert i franskmannen, som tidligere spilte for Marsala og Monza i lavere divisjoner i Italia.

- Om han kan komme tilbake til Italia? Patrice har alltid rangert Serie A høyt, så hvis han forlater England, kan det være en mulighet. Foreløpig er det for tidlig å snakke om neste sesong, mener Pastorello.

Manchester United møter tirsdag Bayern München i Champions League, til den første av to kvartfinalekamper. Patrice Evra er suspendert i den først kampen og erstattes trolig av Alex Büttner.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere