RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Få se hva du er laget av, Ola

Sist oppdatert:
Rosenborg har ikke blitt ydmyket så kraftig som de ble i går siden 1991, skriver Adresseavisen i dag. Norsk presse hyller Tromsø og etterlyser endringer i RBK. Les hva de skriver her.

Adresseavisens kommentator Kjetil Krogsæter mener RBK-trener Ola By Rise nå må vise hva han er laget av. Han har ikke sett Rosenborg bli like ydmyket siden de tapte 5-0 for Start i Kristiansand i 1991.

Forvirrede høns
«Rosenborg-spillerne liknet tidvis forvirrede høns på Alfheim. (¿) RBK fikk smake sin egen medisin. Dette var et Tromsø-lag som spilte slik bare Rosenborg har vært i stand til på sitt beste», skriver han.

I VG mener de at Tromsø har vært igjennom en revolusjon etter fjorårets nesten-nedrykk. Samtidig etterlyser avisen en annen Rosenborg-taktikk framover på banen. I går skapte laget svært lite.

«Kollektiv angrepsvegring er et nytt fenomen, og fortsetter det slik, kan eliteseieren bli mer spennende enn RBK liker. (¿) Rosenborg spiller plutselig uten markante ledertyper på banen, og fremfor alt ser det ut til å mangle en plan B når det butter.»

RBK må forsterke
Aftenposten har tro på at Tromsø har kommet til toppen for å bli.

«Trenerduoen Høgmo og Ulseth har meislet ut et offensivt mønster som virkelig sitter», skriver de. Samtidig mener avisen at tiden er inne for Rosenborg til å forsterke laget.

«Så du TIL knuse Rosenborg i går, har du trolig sett det beste «Gutan» noen gang har prestert i klubbens historie», skriver Nordlys.

«Tippeligaen har fått nye helter og et nytt topplag», skriver Dagbladet.

Les TV 2 Nettavisens kommentar her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere