RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fabregas blir i Arsenal

Foto: Simon Dawson (AP)
Sist oppdatert:
Lagkamerat sier at spanjolen elsker klubben for mye til å forlate London.

Cesc Fabregas er selve sjelen i det særdeles talentfulle Arsenal-laget som fortsatt har en teoretisk mulighet til å vinne Premier League for første gang siden 2003-2004-sesongen.

Spanjolen blir stadig linket tilbake til Barcelona - klubben han tilbrakte sine ungdomsår fra 1997 til 2003. Også mesterligajaktende og hardtsatsende Manchester City sikler etter 22-åringens tjenester, så spørsmålet er om Arsène Wenger makter å holde på juvelen sin over sommeren.

United-scoring på overtid: Historien gjentok seg

- For mye spekulasjoner
Men søndag går Arsenal-kompis Alex Song ut i News of the World med en beroligende beskjed til Arsenal-fans over hele verden.

- Jeg er hundre prosent sikker på at han blir i klubben siden jeg snakker med han hver eneste dag. Han elsker Arsenal altfor mye til å forlate klubben, og han forteller meg hele tiden at han vil vinne trofeer med Arsenal, sier Song til avisa.

Fabregas har så langt i Arsenal-karrieren kun vunnet et FA-cuptrofé med londonklubben. Unggutten var i Arsenal i 2003-2004-sesongen da klubben hentet hjem Premier League-gullet, men Fabregas fikk ikke medalje siden han ikke spilte en eneste kamp for rødtrøyene.

- Folk snakker for mye. Det er altfor mye spekulasjoner. Det er altfor enkelt å starte rykter, men vi har en fantastisk atmosfære i klubben og vil vinne sammen, fortsetter Song.

Blackburn med hjemmetap: Stakk fingeren i øyet til Gamst

Utrolig spennende avslutning
Søndag venter Wigan på Arsène Wengers mannskap. Ettersom Chelsea gikk på en smell i lørdagens londonderby mot Tottenham, kan det unge Arsenal-mannskapet tette luken opp til Carlo Ancelottis gutter.

Blir det seier på DW Stadium, er avstanden opp til Chelsea på kun tre poeng da det gjenstår tre runder i årets utrolige spennende Premier League-avslutning.

Mellom londonklubbene befinner Manchester United seg på tabellen. «De røde djevlene» så lenge ut til å gå mot poengdeling på City of Manchester Stadium lørdag, men Paul Scholes sikret seieren tre minutter på overtid.

Med Arsenal-seier på søndag skiller det kun to poeng mellom Wengers mannskap og rødtrøyene fra Manchester.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere