RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/Maurice McDonald

- Familien har hatt det tøft

Sist oppdatert:
Livet som proff er ikke alltid like rosenrødt. Det har Magnus Hedman fått erfare. – Min familie har hatt det tøft, sier han.

Magnus Hedman har vært igjennom sin vanskeligste tid som keeper. I et program på Kanal 5 i går fortalte Hedmans kone, den tidligere artisten og modellen Magdalena Graaf, om det tøffe livet i Glasgow.

- Skulle Magnus gjøre noe dårlig i en kamp – jeg vet ikke hvor mange ganger mennesker har spyttet etter meg, bannet eller gitt meg fingeren, sa hun i programmet.

Den vanskelige tiden for familien, som i tillegg til Magnus og Magdalena består av tre barn, begynte i fjor høst etter at Celtic hadde møtt Lyon i Champions League. Hedman slapp inn et langskudd, og 1-2-tapet innebar at Celtic nok en gang ikke tok seg videre i Champions League.

- Jeg vet at mye er svart/hvitt i fotballverdenen. Men her i Skottland fungerer aviser og TV litt annerledes. Kritikken var tøffere, sier Hedman til Aftonbladet.

Særlig var det tungt å se at kritikken mot far gikk ut over Isaac, parets eldste sønn.

- Verst var det i vår da jeg var utlånt til Ancona, og resten av familien bodde i Skottland. Magdalena ringte og var forbannet over ting som hadde skjedd når hun hadde vært ute. Da var det vanskelig som familiefar ikke å kunne være der og gjøre noe med det. Jeg følte meg frustrert, sier Hedman.

Nå ser det alt lysere ut for Hedman og familien. Svensken er manager Martin O’Neills førstevalg mellom stengene i øyeblikket, og han sto en glimrende kamp mot Barcelona på onsdag. Han ble også fansens helt for to uker siden da han reddet en straffe mot Inverness i serien.

- Vi har lagt den tunge tiden bak oss, sier Hedman.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere