RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fans angrep Mourinho

Foto: ALESSANDRO BIANCHI (Reuters)
Sist oppdatert:
Sparket, slo og kastet flasker mot Inter-trenerens bil.

Inter slo Barcelona 3-1 i Mesterliga-semifinalen i Milano forrige uke, og onsdag kveld holder fotballverdenen pusten foran det som blir årets høydepunkt i Mesterliga. Finalen inkludert. Kan Inter holde unna? Kan Barcelona, som slo Arsenal 4-1 hjemme i forrige runde, slå Inter like mye?

Nøyaktig hvor mye det handler om, ble veldig tydelig tirsdag kveld.

Fulgte etter
Ifølge Il Corriere dello Sport gikk Mourinho inn i en Uefa-bil etter den offisielle pressekonferansen, men de kom aldri langt. En gruppe Barcelona-fans skal ha løpt etter bilen, og tok den raskt igjen.

Deretter begynte de å slå og sparke mot vinduene. De skal ha kastet flasker, bokser og sigaretter, samtidig som de sendte spyttklyser mot bilen. Inni bivånet en sjokkert Mourinho det hele. Supporterne skal også ha forsøkt å velte bilen over ende, men uten at de lyktes, skriver avisa.

Til slutt fikk lokalt politi fjernet fansen, slik at Inter-treneren kunne fortsette tilbake til spillerhotellet.

To angrep
Kanskje var det Mourinho og Thiago Mottas uttalelser på pressekonferansen som sørget for fansens sinne. Mourinho sa da at Barcelona var besatte av å nå finalen, slik at de kunne heise Barcelona-flagget på Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabeu, der finalen skal spilles. Motta la til at Barcelona-spillerne filmer altfor mye.

Eller kanskje var angrepet kun et forsøk på å skremme før onsdagens avgjørende kamp.

Det var uansett det andre angrepet fra Barcelona-fansen tirsdag, og skjedde kun timer etter at en sint gruppe skal ha gjort ubehagelig for Inter-stjernene da de landet på flyplassen.

PS. Etter angrepene overvåker nå livvakter hver eneste inngang til Inter-spillernes hotell.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere