RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Ellis / AFP

- Fantastisk å score på Anfield

Sist oppdatert:
Charlie Adam har signert for Liverpool.

Tidligere denne uken ble det klart at Charlie Adam etter alle solemerker ville bli Liverpool-spiller og torsdag kveld signerte skotten for de røde.

Den tidligere Blackpool-spilleren hadde i lengre tid vært et av hovedmålene til Anfield-klubben og etter litt om og men, fikk manager Kenny Dalglish endelig sin mann.

- Har tatt sin tid
Nå gleder 25-åringen seg til å komme i gang i sin nye klubb.

- Jeg er storfornøyd. Det har tatt sin tid, men nå gleder jeg meg til å ta fatt på det som forhåpentligvis blir en suksessrik periode av karrieren min, sier Adam til liverpoolfc.tv.

- Liverpool er en stor klubb, med fantastiske spillere og en glimrende manager. Helt siden Kenny tok over Liverpool, har klubben tatt flere skritt i riktig retning, fortsetter han.

Adam startet karrieren i Dundee, før turen gikk videre til Glasgow Rangers i 2003 og Blackpool i 2009. Han har også spilt 11 landskamper for Skottland så langt.

- Perfekt for meg
Forrige sesong viste han utmerket form for Blackpool, til tross for at laget rykket ned og var til og med nominert til å vinne prisen «årets spiller» i Premier League.

- Jeg ser på denne overgangen som perfekt for min utvikling. Jeg håper å kunne hjelpe Liverpool med å vinne trofeer, for det er det aller viktigste i fotball, sier han.

- Liverpool har hatt mye suksess opp gjennom årene og nå er det på tide å videreføre dette, sier skotten.

- Smak av Anfield
Forrige sesong scoret Adam på straffe for Blackpool mot Liverpool på Anfield. Nå håper han å kunne gjøre det samme også i sin nye drakt.

- Jeg fikk en smak av Anfield i fjor og det å score her var fantastisk. Forhåpentligvis får jeg mange slike dager som Liverpool-spiller, sier midtbanespilleren.

- Jeg kjenner godt til hva fansen av denne klubben står for. De vet hva det vil si å følge et fotballag i tykt og tynt, avslutter Liverpools nye stjerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere