*Nettavisen* Sport.

- Fantastisk scoring!

SCORET: Thor Hogne Aarøy jubler for sin scoring. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Superveteranen slo til.

12.06.14 21:19

AALESUND - SANDNES ULF 3-0:

Endelig kunne Aalesund juble for en seier da Sandnes Ulf ble slått 3-0 på hjemmebane.

Jan Jönsson og hans lag levde farlig og var før kampen under nedrykksstreken. Med tre poeng torsdag tok seg forbi Sandnes Ulf til 13.-plassen og vil ligge på sikker grunn gjennom VM-pausen. AaFK hadde ikke vunnet i eliteserien siden 4. mai da Haugesund ble slått 2-1.

Sandnes Ulf og Asle Andersen ligger nest sist og har bare Brann bak seg på tabellen.

- Veldig godt
Tor Hogne Aarøy sendte de tangotrøyene i teten etter 34 minutter i en omgang som Aalesund dominerte og var det laget som ville underholde. Aarøy fikk stående alene på ti meters holde og skyte ballen enkelt i mål.

- Fantastisk scoring. Det kjennes veldig godt akkurat nå, sa AaFK-veteran Aarøy.

Gjestene kom bare med sporadiske angrepsforsøk for pause. Aarøy var få centimeter unna å øke til 2-0 for vertene, men headingen hans etter 48 minutter ble reddet på streken.

- Ingenting fungerte
Fredrik Ulvestad traff perfekt fra 20 meter etter 54 minutter og sendte AaFK i en 2-0-ledelse. Leke James måtte ha en del sjanser før han kunne sette årets første scoring på kontoen. James rundlurte Sandnes-backen Kenneth Sola før han plasserte ballen nede ved stolpen.

- Laget hang bra sammen og vi spilte en bra kamp. Det har det gjort også tidligere, men ikke i en hel kamp. Denne gangen fungerte det gjennom hele kampen. At begge spissene gjør mål og det er viktig for et lag, slo AaFK-trener Jan Jönsson fast overfor CMore.

- Vi fortjente ingen poeng denne gangen. Det var ingenting som fungerte. Det var upresist og lite energi de gangene vi fikk muligheten, sa Sandnes Ulf-trener Asle Andersen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag