RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Mohammed Abdellaoue (29) skal ha fått beskjed av Stuttgart at han kan finne seg en ny klubb.
Mohammed Abdellaoue (29) skal ha fått beskjed av Stuttgart at han kan finne seg en ny klubb. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

- Får forlate Stuttgart gratis

Sist oppdatert:
Mohammed Abdellaoue (29) skal ha fått beskjed av Stuttgart at han kan finne seg en ny klubb.

Det skriver den tyske lokalavisen Stuttgarter-Nachrichten fredag. NRK meldte først om saken i Norge.

Stuttgart-spissen har slitt med en kneskade lenge, og har ikke vært på banen på toppnivå siden han spilte landskamp mot Tsjekkia 05. april i fjor.

Avisen hevder å vite at Moas kneproblemer er såpass alvorlige at han kan få problemer med å finne seg en ny klubb, til tross for at Stuttgart ikke ønsker penger for å la ham gå.

Kontrakten hans strekker seg i to år til, og han har vært i klubben siden 2013.

Agenten: - Ikke optimalt

Moas agent, Stig Lillejord, ønsker ikke å kommentere påstandene om at Stuttgart vil la nordmannen forlate klubben gratis.

Han vil imidlertid ikke utelukke at nordmannen kan komme til å forlate Bundesliga-klubben i sommer.

- Moa har den kontrakten han har i Stuttgart, og det er den saken vi forholder oss til. Hva som kommer ut i aviser for stå for deres regning. Det jeg kan si er at nå har Moa vært i Stuttgart i to sesonger og det har definitivt ikke vært optimalt, sier Lillejord til Nettavisen.

LENGE SIDEN: Mohammed Moa Abdellaoue har ikke vært på banen siden april 2014.

Agenten mener den norske spissen har vært svært uheldig med både skader og trenerskifter på ugunstige tidspunkt for hans del i klubben.

- Det er klart at man er ikke tilfreds med tanke på at han ikke har fått spilletiden man er der for å få. Vi gjør selvsagt våre vurderinger oppe i dette, men det er altfor tidlig å konkludere med noe. Derfor sier jeg også det at han har en kontrakt som varer i to år til i Stuttgart og det forholder vi oss til. Så vil vi gjøre en fortløpende vurderingen med tanke på henvendelser som kommer på han.

- Flere henvendelser på Moa

Ifølge Lillejord har det allerede kommer flere henvendelser på spilleren. Etter hva Nettavisen kjenner til skal det dreie seg om interesse fra klubber i flere av de store europeiske ligaene.

- Vi har hatt flere henvendelser på Moa. Han er fremdeles en spiller som har et godt navn i Tyskland. Omgivelsene i Tyskland har ikke noe problem med å se at de tingene som har skjedd i Stuttgart ikke har vært optimalt for hverken klubb eller for spiller.

Stuttgart-spilleren jobbet knallhardt etter operasjonen i 2013 for å komme tilbake like god som før. I mars ble han belønnet med plass i Per-Mathias Høgmos tropp, selv uten spilletid på lang, lang tid på øverste nivå.

- Det har vært seks tunge måneder etter at jeg fikk beskjeden om skadens alvor. Det er første gang jeg har hatt en så tøff og langvarig skade, men en av mine styrker er at jeg er sterk mentalt. Jeg visste at jeg måtte jobbe hardt, og det har jeg gjort, sa Moa da.

Spissen har tidligere spilt for Skeid, Vålerenga og Hannover.

Han har notert seg for 92 kamper og 30 mål i Bundesligaen.


Se Nettavisens nye fotballprogram her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere