RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Får kritikk fordi han er så god

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Kenny Dalglish er lei av kritikken mot sin superspiss.

Luis Suarez er en omdiskutert spiller.

Han er elsket av Liverpool-fansen for sitt fantastiske spill, men hatet av mange andre fans på ettersom han ikke går av veien for å bruke noe utradisjonelle knep for å få det han ønsker.

Les også:Den gode, den onde og den grusomme Luis Suarez

Spissen fra Uruguay har vært i søkelyset i det siste, etter rasismeanklager fra Manchester Uniteds Patrice Evra. Samtidig er han blitt beskyldt for å filme og bruke ufine triks.

Tar Suarez i forsvar
Nå er Liverpool-manager Kenny Dalglish lei av det han mener er en heksejakt på Suarez.

- Folk kritiserer Luis fordi han er en så god spiller. Istedenfor å lovprise ham, prøver de å finne en feil som de ser, men som egentlig ikke er der, uttaler Dalglish, ifølge The Telegraph.

Liverpool-manageren tror imidlertid ikke kritikken vil påvirke Suarez.

- De kan fortsette å snakke og den lille mannen vil fortsette å spille, gå amok, gå forbi folk, skape sjanser og score mål, sier skotten.

- Burde få skryt for spillet
Etter kampen mot West Bromwich der Liverpool vant 2-0, uttalte WBA-spiller Paul Scharner at Suarez filmet da han skaffet Liverpool straffen som førte til det første målet.

- Paul Scharner? Åh, han er en god spiller. Det er han som ble byttet ut på grunn av skade? spør Kenny Dalglish lettere oppgitt.

- Jeg skjønner ikke hvordan noen kan anklage Suarez for å filme der. Det var helt klart kontakt og hadde det skjedd utenfor boksen, hadde det blitt frispark. Jeg skjønner ikke hva problemet var, fortsetter Dalglish.

Liverpool-manageren trekker også fram en episode fra ligacupoppgjøret mot Stoke, der Luis Suarez holdt seg på beina i en situasjon der han helt klart kunne gått i bakken innenfor straffefeltet.

- Han ble skadet mot Stoke da han prøvde å holde seg på beina. Hvorfor stå der å bli sparket ned? For oss er det ingenting å forsvare når det gjelder Luis Suarez.

Følg Liverpool-Swansea direkte i vårt LIVE-system fra klokken 16.00!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere