*Nettavisen* Sport.

- Får kritikk fordi han er så god

Foto: Afp

Kenny Dalglish er lei av kritikken mot sin superspiss.

05.11.11 10:42

Luis Suarez er en omdiskutert spiller.

Han er elsket av Liverpool-fansen for sitt fantastiske spill, men hatet av mange andre fans på ettersom han ikke går av veien for å bruke noe utradisjonelle knep for å få det han ønsker.

Les også:Den gode, den onde og den grusomme Luis Suarez

Spissen fra Uruguay har vært i søkelyset i det siste, etter rasismeanklager fra Manchester Uniteds Patrice Evra. Samtidig er han blitt beskyldt for å filme og bruke ufine triks.

Tar Suarez i forsvar
Nå er Liverpool-manager Kenny Dalglish lei av det han mener er en heksejakt på Suarez.

- Folk kritiserer Luis fordi han er en så god spiller. Istedenfor å lovprise ham, prøver de å finne en feil som de ser, men som egentlig ikke er der, uttaler Dalglish, ifølge The Telegraph.

Liverpool-manageren tror imidlertid ikke kritikken vil påvirke Suarez.

- De kan fortsette å snakke og den lille mannen vil fortsette å spille, gå amok, gå forbi folk, skape sjanser og score mål, sier skotten.

- Burde få skryt for spillet
Etter kampen mot West Bromwich der Liverpool vant 2-0, uttalte WBA-spiller Paul Scharner at Suarez filmet da han skaffet Liverpool straffen som førte til det første målet.

- Paul Scharner? Åh, han er en god spiller. Det er han som ble byttet ut på grunn av skade? spør Kenny Dalglish lettere oppgitt.

- Jeg skjønner ikke hvordan noen kan anklage Suarez for å filme der. Det var helt klart kontakt og hadde det skjedd utenfor boksen, hadde det blitt frispark. Jeg skjønner ikke hva problemet var, fortsetter Dalglish.

Liverpool-manageren trekker også fram en episode fra ligacupoppgjøret mot Stoke, der Luis Suarez holdt seg på beina i en situasjon der han helt klart kunne gått i bakken innenfor straffefeltet.

- Han ble skadet mot Stoke da han prøvde å holde seg på beina. Hvorfor stå der å bli sparket ned? For oss er det ingenting å forsvare når det gjelder Luis Suarez.

Følg Liverpool-Swansea direkte i vårt LIVE-system fra klokken 16.00!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.