*Nettavisen* Sport.

- FCK er som et bananskall

Foto: Ian Kington (AFP/Scanpix)

Tottenhams manager er fornøyd med at de skal møte AC Milan og ikke FC København.

14.02.11 16:31

Harry Redknapp er kjent for sine spissformuleringer. Før tirsdagens beintøffe 8-delsfinale i mesterligaen i Milano er friskusen ute med snakkeapparatet igjen.

- Jeg ønsket ikke å møte København. Da ville nok «alle» forventet at vi skulle vært klare for kvartfinalen, men jeg tenker «Vel, det er ikke så enkelt som alle tror», sier Redknapp.

- De er på ingen måte noen dårlig klubb. Det er som et bananskall – hvis man sklir på det kan man bare kaste alle de gode opplevelsene, og det solide arbeidet vi gjorde i gruppespillet, ut av vinduet, forklarer Tottenham-manageren til Yahoo.

Klubben som skal bryne seg mot det omtalte bananskallet er Chelsea.

Tøft, men mulig
Redknapp sier videre at han tror på en tøff kamp mot AC Milan på San Siro – en arena Gareth Bale imponerte hele Fotball-Europa med sine tre mål i andre omgang i 3-4-tapet for Inter i gruppespillet.

- Det blir en tøff kamp. Milan er ikke mye dårligere enn Inter. Vi hadde slått ut Inter dersom det hadde vært utslagingsrunde, så det er ingen grunn til at vi ikke kan gjøre det samme mot AC Milan. Det blir vanskelig, men vi har en god sjanse, sier han.

Tottenham slo Inter 3-1 på hjemmebane i gruppespillet.

Uten Bale
Gareth Bale rekker ikke kampen i Italia på tirsdag.

- Jeg skulle gjerne ha skremt Milan ved å si at han er klar til kamp, men det er han ikke. Han sliter med å komme tilbake fra ryggskaden sin, sier Redknapp til SkySports. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.