RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Alan Pardew får ikke engang se Newcastle fra tribunen mot Fulham lørdag. Her etter at han ble bortvist i kampen mot Hull.
Alan Pardew får ikke engang se Newcastle fra tribunen mot Fulham lørdag. Her etter at han ble bortvist i kampen mot Hull. Foto: David Davies (Pa Photos)

- Feilen min ble kringkastet foran millioner av TV-seere

Sist oppdatert:
Nå får Alan Pardew lederhjelp.

Brede Hangeland og Fulham er i poengvansker. En gyllen oppgave venter mot et redusert Newcastle lørdag.

Fulham ligger sist på tabellen med sine 21 poeng, fire mindre enn West Bromwich over nedrykksstreken.

Newcastle kommer til London uten manager Alan Pardew. Han er utestengt i sju kamper etter at han skallet til Hull-spilleren David Meyler.

Pardew skal følge lørdagens Premier League-kamp fra et hotell i London. Nå har den kontroversielle manageren bedt om rådgivning fra ledereksperter.

– Alle gjør feil. Problemet er bare at mine blir kringkastet foran millioner av TV-seere. Jeg har snakket med toppledere i ulike firmaer som selv får råd om lederstil og utvikling, sier Pardew.

Vil ikke miste lidenskapen

Han har også vært i kontakt med managerforeningens leder Richard Bevan i jakten på kompetente ledere som kan bistå med råd.

– Det handler ikke bare om det som skjer på sidelinjen, men også det presset jeg er under i en slik jobb. Det store spørsmålet er hvordan denne episoden kan gjøre meg bedre som leder, sier Pardew.

– Jeg ønsker ikke å miste lidenskapen jeg har, men jeg må kanalisere den bedre. Noen utenfor fotballen kan bli hentet inn, kanskje med finansbakgrunn som kan gi meg et annet perspektiv, sier Newcastle-manageren.

Ikke bare mangler Newcastle Pardew lørdag. Toppscorer Loïc Rémy (13 mål) er ute med skade. Det samme gjelder høyrebacken Mathieu Debuchy, mens familieforhold gjør at Hatem Ben Arfa ikke har trent denne uken.

Trenger tre poeng

Brede Hangeland og Fulham har reddet plassen etter sterk sesongavslutning tidligere. Nordmannen nekter å gi opp troen og håper å kopiere 2007/08-sesongen.

– Hjemmekampene blir avgjørende, selv om alle kampene nå blir avgjørende. Først og fremst ser vi mot Newcastle-kampen og tre poeng der, sier landslagsspilleren.

– Det er en veldig tøff tid for alle i denne klubben. Det legger vi ikke skjul på. Vi trenger en seier raskest mulig. Den første muligheten er mot Newcastle. Vi trenger tre poeng, helt enkelt, sier Hangeland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere