RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ferguson har ikke vært avgjørende

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Rafael Benitez gir penger æren for Uniteds suksess.

Lørdag er det duket for et av klodens største prestisjeoppgjør, når Liverpool tar imot Manchester United til dyst på Anfield.

Og ordkrigen er allerede i gang.

- Ferguson ikke avgjørende
Tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez ble torsdag intervjuet i engelsk radio om hatoppgjøret.

Der ble spanjolen spurt om å beskrive hvor viktig sir Alex Ferguson har vært for Uniteds suksess de siste 20 årene, og Benitez benyttet anledningen til å slenge med leppa mot sin tidligere Premier League-rival.

- Han (Ferguson) har ikke vært avgjørende. Pengene de har brukt har vært avgjørende, sier spanjolen i et intervju med BBC Radio Merseyside, melder ESPN.

Og utdyper hvorfor:

- Hvis man skal analysere overgangsmarkedet og historien, så kan man ta (Wayne) Rooney og (Rio) Ferdinand som eksempler. 30 millioner pund for en ung spiller eller en midtstopper, spør Benitez, uten å legge skjul på at akkurat de summene er det få andre klubber har mulighet til å legge på bordet.

Alt takket være pengene
- Hvert år ligger de bra til, og det er ikke på grunn av Fergusons intervjuer eller pressekonferanser. Alt er takket være pengene, fortsetter Benitez.

Så gjenstår det å se hvordan Ferguson responderer på spanjolens uttalelser.

Lørdag kan det altså være verdt å sette seg foran TV-skjermen, når kampen mellom Liverpool og United braker løs klokken 13.45. Den kan du selvfølgelig også følge i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere