- Ferguson sitter trygt

Foto: (foto: scanpix)

Manchester Uniteds direktør David Gill avviser på det sterkeste at klubben vurderer å kvitte seg med Sir Alex Ferguson.

23.01.06 14:29

Engelske medier har lenge spekulert i om Sir Alex Ferguson må gi seg som manager i Manchester United etter 20 år i klubben kommende sommer.

Manchester United maktet ikke å kvalifisere seg til sluttspillet i Champions League denne sesongen og er foreløpig 14 poeng bak ledende Chelsea på Premier League-tabellen.

Det er ikke godt nok for en klubb som har som målsetning å vinne trofeér hvert eneste år. Men etter søndagens 1-0-seier over Liverpool avviser United-direktør David Gill at ledelsen går med planer om å kvitte seg med Ferguson.

- Sir Alex har full støtte fra alle i denne klubben og kommer til å bli værende her i flere år fremover. Han har energien, entusiasmen og appetitten som skal til for å sikre at klubben igjen kommer til å kjempe om Premier League-tittelen, sa Gill ifølge Manchester Evening News.

Men selv om Ferguson har Gills støtte, er det klubbens eiere, Glazer-familien, som til slutt avgjør hvor lenge skotten får sitte i sjefsstolen på Old Trafford - selv om de foreløpig ikke har signalisert at de vurderer Fergusons fremtid.

Sir Alex Ferguson har for tiden en rullerende 18-måneders kontrakt med Manchester United.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag