RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

- Ferguson trekker seg

Erik Solér tror Alex Fergusons dager som manager i Manchester United er over etter dagens tap i FA-cupfinalen.

- Alex Ferguson er en fantastisk manager, men jeg tror noen kommer til å be ham om å trekke seg eller at han trekker seg selv. Feguson har også lurt på om han har like mye tillit som tidligere. Det kan ikke en manager i en klubb som Manchester United tillate seg å gjøre, sier Solér til TV2 Nettavisen.

Han har ingenting vondt å si om United-sjefen men mener at en klubb som Manchester United ikke kan leve med en sesong der de ikke tar noen titler.

- Hadde Ferguson trent Chelsea og Jose Mourinho trent Manchester United så ville ikke Chelsea blitt seriemester i England. United kan ikke leve med den nestbeste eller tredjebeste manageren, sier Solér.

Han tror også at Malcolm Glazers oppkjøp vil tvinge fram endringer i Manchester United.

- Det jeg vet om ham er at han er en dyktig forretningsmann, men han vil nok be Ferguson om å gi seg som United-manager. Glazer kommer sikkert til å renske skikkelig opp i klubben, sier Solér.

United-supporterne stilte på kampen i svart antrekk lørdag for å vise sin avsky med oppkjøpet.

- Det er sikkert litt surt for et av Englands største nasjonalsymboler å ha en skjeggete amerikaner i lederstolen, sier Erik Solér.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere