*Nettavisen* Sport.

- Fikk en kald skulder av den nye Spurs-sjefen

TØFF START: Nacer Chadli legger ikke skjul på at han fikk en vanskelig start under Mauricio Pochettino.

TØFF START: Nacer Chadli legger ikke skjul på at han fikk en vanskelig start under Mauricio Pochettino. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Nacer Chadli har svart med å bli lagets toppscorer.

Den belgiske landslagsspilleren og Tottenham-spiller Nacer Chadli har avslørt at han ikke fikk noen hyggelig start med Mauricio Pochettino som ny manager.

Belgieren sier, ifølge The Telegraph, at han følte seg oversett av den nye Tottenham-sjefen, og legger ikke skjul på at Spurs ikke ville ha stått i veien for ham, om han ønsket å forlate klubben.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET MOT ARSENAL: Nacer Chadli er Tottenhams toppscorer etter å ha blant annet scoret mot Arsenal. Foto: Ian Kington (Afp)

- Det var ikke lett for meg i starten. Jeg var en av spillerne som Pochettino ikke inviterte til et personlig møte. Jeg visste faktisk ikke hva jeg skulle vente meg, men jeg svarte med å jobbe hardt på trening, forklarer Chadli.

- Jeg hadde et par tilbud fra andre klubber i sommer, men jeg ønsket å kjempe for plassen min i Tottenham. Jeg er en kriger, en som vil ta kampen, forteller belgieren.

Toppscorer
26-åringen gode innsats på trening virket å imponere Tottenham-manageren, som svarte med å gi Chadli tillit i Europa League.

- Jeg tok vare på sjansen min da jeg spilte Europa League i Kypros. Jeg fikk 20 minutter på slutten av kampen. I den neste kampen mot QPR startet jeg og scoret to mål. Siden den gang har jeg fått plass på laget, sier belgieren.

For øyeblikket er Chadli klubbens toppscorer med fire mål på seks kamper i Premier League.

26-åringen scoret blant annet mot erkerival Arsenal på Emirates i oppgjøret som endte 1-1.

City neste
Nå gleder han seg til fortsettelsen under sin nye sjef.

- Den nye trenerens ideer passer meg bra. Taktikken hans passer meg bra, for jeg kan spille både som spiss bak Emmanuel Adebayor eller på kanten, sier Chadli.

Tottenham tok tre viktige poeng hjemme mot Southampton i forrige seriekamp, noe som førte til at Spurs klatret opp på en 6. plass i ligaen.

Etter landslagspausen venter imidlertid langt tøffere motstand når Manchester City står for tur på Etihad. Kampen spilles 18. oktober.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.