RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk ikke nok tid i Chelsea

Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Luiz Felipe Scolari mener Roman Abramovitsj ga ham sparken for tidlig.

Luiz Felipe Scolari fikk bare sju måneder som Chelsea-manager før han fikk sparken i 2009. Brasilianeren mener han burde fått mer tid i klubben.

Da Scolari måtte gå i februar 2009, lå Chelsea på fjerdeplass i den engelske eliteserien og var fortsatt med i både FA-cupen og mesterligaen. Likevel valgte klubbeier Roman Abramovitsj å sparke trenerveteranen.

– Jeg synes ikke tiden min i Chelsea var så dårlig som folk sier. Det viser tallene og kampene vi vant. Jeg synes ikke det var så ille, sier Scolari.

På spørsmål om han fikk nok tid i klubben, svarer han: – Jeg synes ikke det, men det var en avgjørelse fra ledelsen. Alle steder jeg jobber er jeg kun en arbeidstaker, og hvis noen synes jeg ikke gjør en god jobb, kan de sparke meg. Jeg aksepterer det, sier brasilianeren.

Til tross for sin korte periode i klubben, har Scolari gode minner fra tiden i Chelsea.

– Jeg nøt tiden min i Chelsea, og jeg var fornøyd da jeg var her. Det var en av de beste opplevelsene i livet mitt, sier Scolari.

Scolari er tilbake i London for å lede Brasil i tirsdagens landskamp mot Russland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere