RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Flaks ut av en annen verden

Sist oppdatert:
Zenit fikk hjelp da laget slet med å få hull på byllen.

ZENIT - ATLÉTICO MADRID 1-1:

Atlético Madrid var klar for åttedelsfinale allerede før tirsdagens møte med russiske Zenit i St. Petersburg og sparte flere av sine stjernespillere.

Diego Godin, Diego Costa, Cristian Rodríguez, David Villa, Tiago Mendes, Filipe Luís og Arda Turan var blant spillerne som ble igjen hjemme i Spania.

Zenit kjemper med FC Porto om andreplassen i Gruppe G og hadde i så måte mer å spille for enn sine spanske motstandere.

Det var imidlertid gjestene som tok ledelsen tidlig i andre omgang. Scoringen kom etter en flott kontring, der Adrian Lopez til slutt kunne plassere ballen mellom beina på Juri Lodigin, da han kom alene med sisteskansen.

Før kampen meldte La Liga-ekspert Petter Veland at det var store sjanser for at Juanfran ville pådra seg gult kort. Han kunne dermed sone karantene i den siste, ubetydelige gruppespillkampen mot Porto og være klar igjen når sluttspillet går i gang. Og ganske riktig pådro 28-åringen seg gult kort allerede etter en halvtime.

Zenit, som topper den russiske ligaen til tross for kun ett poeng på de siste tre kampene, skapte skuffende lite, men fikk hjelp til å utligne et kvarter før slutt.

Et innlegg fra Zenits høyre side ble headet opp i luften av Toby Alderweireld, og i en bue som endte i det borterste krysset bak Thibaut Courtois. Atletico-keeperen så ut til å forsøke å bokse ballen til corner, men mislyktes.

- De har ikke skapt noen ting, så har de flaks ut av en annen verden. Det er et av de merkeligste målene jeg har sett i Champions League, utbrøt Viasat-kommentator Paul Thomas Clay etter scoringen.

Den andre kampen i Gruppe G spilles mellom Porto og Austria Wien klokken 20.45 og kan følges i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere