RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Føler med Hargreaves

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Er det én mann som vet hvordan Owen Hargreaves har det nå, er det tidligere Liverpool-spiller Vegard Heggem.

Hargreaves har slitt med voldsomme skadeproblemer i løpet av sin tid i Manchester United, men lørdag var han tilbake i startoppstillingen for første gang siden september 2008.

Dessverre for midtbanespilleren tok det ikke mer enn fem minutter før smertene kom tilbake. Hargreaves forlot selv banen kort tid etterpå med det som så ut til å være en strekk.

Heggem opplevde det samme
For Hargreaves var det hans første Premier League-minutter siden han ble byttet inn mot slutten av oppgjøret mot Sunderland i nest siste serierunde forrige sesong. Da hadde det gått nesten én hel sesong siden han forrige gang var på banen i en engelsk toppseriekamp.

Vegard Heggem var raskt ute med å gi Hargreaves sin sympati lørdag:

- Jeg føler med Hargreaves. Det bringer tilbake minner fra min siste Premier League-kamp. Den varte fem minutter på Pride Park, etter at jeg også hadde slitt med skader i lang tid, skrev Heggem på sin Twitter-konto.

La opp tidlig
Heggem gikk fra Rosenborg til Liverpool som 23-åring, og den unge trønderen imponerte i sine to første sesonger på Anfield.

Etter hvert gikk det imidlertid tyngre med høyrebacken. Skadeproblemer førte til at Heggem etter hvert var mer på sykestua enn på fotballbanen. Sommeren 2003 ble han løst fra kontrakten med Liverpool. Da la også Heggem opp.

Kan være slutt
Nå spørs det om Owen Hargreaves orker å trene seg opp nok en gang hvis det skulle vise seg at han nok en gang er lenge ute. Etter overgangen fra Bayern sommeren 2007, ble det mye spilletid på Hargreaves i hans første United-sesong. Etter det har det kun blitt sporadiske opptredener for Sir Alex Fergusons mannskap.

På tre år står Hargreaves med kun 27 Premier League-opptredener.

29-åringen står også bokført med 42 kamper for det engelske landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere