RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Føler meg frosset ut av Rekdal

Foto: Svein Ove Ekronesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Magnus Sylling Olsen følte seg uønsket i Aalesund.

Magnus Sylling Olsen er ferdig i tippeligaklubben Aalesund, men forlater klubben med tungt hjerte, skriver TV 2 tirsdag.

Spilleren kom til AaFK før 2010-sesongen og har totalt spilt 56 seriekamper for klubben. Han har også scoret elleve mål i denne perioden.

For to uker siden fikk han imidlertid beskjed om at han ikke ville få fornyet kontrakt med tangtrøyene. Senere fikk han også beskjed om at han ikke fikk mer spilletid i år.

- Frosset ut
Ifølge spissen skal trener Kjetil Rekdal skal ha kalt spissen inn på teppet for noen dager siden og gitt denne beskjeden.

Hvis Sylling Olsen valgte å bli værende i klubben, måtte han ta til takke med annendivisjonsspill, sa Rekdal ifølge spilleren.

- Jeg føler at jeg er blitt frosset ut. Det var en hard beskjed å få. Jeg følte meg rett og slett uønsket. Dette ble en uutholdelig situasjon. Jeg mener jeg er blitt dårlig behandlet og skjønner fortsatt ikke hvorfor det måtte gjøres på denne måten, sier han til TV 2.

Det var helt uaktuelt for Sylling Olsen å bli værende i Aalesund etter dette og på kort tid fant han seg en ny klubb og skrev i helgen under for Bodø/Glimt.

- Jeg føler avskjeden blir ekstra uverdig siden jeg ikke får tatt et skikkelig farvel med de andre spillerne, folkene i klubben og ikke minst supporterne, sier Sylling Olsen til TV 2.

- Bare tull
Aalesund-trener Kjetil Rekdal stiller seg uforstående til anklagene fra den tidligere AaFK-spilleren.

- Det er bare tull. Jeg ga beskjed til Magnus at han ikke var med i troppen til kampen mot Fredrikstad. Jeg sa også at jeg kom til å prioritere andre foran han resten av sesongen, sier Aalesund-treneren til Sunnmørsposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere