RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Føler seg sveket av Ronaldo

Sist oppdatert:
Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skal føle seg sveket av Cristiano Ronaldo.

Tirsdag kom sjokkmeldingen: Cristiano Ronaldo vil bort fra Manchester United. Til Real Madrid. Og portugiseren har bedt agenten sin om å ordne alt. Alt ifølge den anerkjente spanske sportsavisen Marca. Det er en av Real Madrids presidentkandidater, Juan Miguel Villar Mir, som bruker Ronaldo som valgflesk for å få kontroll i klubben.

Manchester United reagerte med forbauselse.

«Manchester United er forbauset over kommentarene til Juan Miguel Villar Mir. Det har ikke vært noen kontakt mellom Manchester United og hans kampanjeteam eller med Real Madrid, og alle påstander om at det har vært kontakt, er feil,» het det i en pressemelding tirsdag kveld.

Ifølge The Sun føler United-manager Sir Alex Ferguson seg nå sveket av Ronaldo.

- Alex kan egentlig ikke tro at dette skjer. Han har støttet Ronaldo, og hjulpet ham til å bli en bedre spiller. Han var også på Ronaldos side i krangelen mellom kantspilleren og Ruud van Nistelrooy. Så er dette takken han får, sier en kilde til The Sun.

Ronaldo kjemper for øvrig for å rekke VM-kvartfinalen mellom Portugal og England. Han måtte gi seg med skade tidlig etter å ha blitt stemplet stygt tidlig i 8.delsfinalen mot Nederland.

Ifølge The Mirror skal Ronaldo være rystet over at avsløringene om at han vil spille for Real Madrid kom mens VM pågår.

Han kan vel uansett ikke skylde på så mange andre enn seg selv...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere