RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Gorm Kallestad

- Føles som et slag i trynet

Sist oppdatert:
Stabæk får kun ti millioner til å pusse opp Nadderud stadion.

Skuffelsen er stor i Stabæk etter at kommunen bestemte at de ikke er villig til å bruke mer enn ti millioner kroner på oppgraderingsarbeidet på Nadderud.

Et enstemmig formannskap i Bærum kommune gikk onsdag inn for en minimumsløsning.

- Vi har hatt en god dialog med både kommunen og forbundet tidligere, så vi følte vi var på vei. Vi føler at det vi får nå, er et slag i trynet, sier Stabæks daglige leder til Budstikka.

Formannskapet var enig med rådmannen i at det ikke er en kommunal oppgave å sikre en stadion som tilfredsstiller kravene til NFF.

Tidligere utregninger tilsier at Stabæk trenger 28 millioner kroner for å få Nadderud godkjent som tippeligaarena.

Rådmannen mener det er viktig at Stabæk blir i Bærum, men at det ikke brukes mer enn ti millioner for å starte oppussingen, samtidig som man søker NFF om dispensasjon til å bruke arenaen i Tippeligaen i 2012.

Stabæk flyttet fra Nadderud til Telenor Arena i 2009, men i slutten av juni i år kom det fram at bæringene ikke klarte å møte kravene for å overta hele driften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere