RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fokuserer på jobben her

(Reuters)
Sist oppdatert:
Boro-manager Steve McClaren seiler opp som favoritt til å ta over England, men insisterer på at spekulasjonene ikke preger ham.

MIDDLESBROUGH - EVERTON 0-1: Steve McClaren er manges favoritt til å få jobben som landslagssjef for England etter Sven-Göran Eriksson.

Men selv vil han ikke la seg påvirke av ryktene.

- Det er en managers jobb å takle mange ulike ting. Jeg har en jobb å gjøre her, og alt dreier seg om å forberede laget til en cupfinale, sa McClaren etter tapet mot Everton, ifølge Sportinglife.

Han understreket at han var fornøyd med tilværelsen i Middlesbrough, som har hatt en skuffende sesong i serien.

- Jeg trives her. De siste månedene har vært en berg- og dalbane, og nå kan vi se frem til en Uefa-cupfinale.

Ustabile
Men etter torsdagens sensasjonelle seier over Steaua Bucuresti kom Boro ned på jorda igjen mot hardtarbeidende Everton. I en jevn kamp uten så altfor mange sjansene scoret James McFadden bortelagets seiersmål på en strålende volley fra langt hold.

Uten at så mange kommer til å miste nattesøvnen av den grunn. Middlesbrough er, som Everton, sikret en ny sesong i Premier League. Denne sesongen har det vært Europa som har gitt McClaren lyspunktene. Neste år kan situasjonen muligens være den samme - men da som engelsk landslagssjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere