*Nettavisen* Sport.

- Folk er nødt til å forstå det

Foto: Getty Images/All over Press

Ståle Solbakkens sjef tror på dårlige tider for Wolves.

Ståle Solbakken har fått en tung start på sesongen som manager i den engelske klubben Wolverhampton.

På de fire første kampene har klubben kun sanket fire poeng i The Championship og ligger med det nede på en 19.-plass.

Nordmannen har også sett at flere stjerner har forlatt klubben i sommer. Folk som Steven Fletcher og Matt Jarvis har blitt solgt til Premier League-klubber.

- Det blir verre
Og til tross for at Solbakken har fått lov til å hente inn en rekke nye spillere, vil det trolig ta tid før laget er såpass samspilt at det kan prestere som nordmannen ønsker.

- Vi er i en meget, meget vanskelig situasjon der de beste spillerne har forlatt klubben. De nye trenger tid, men vi har ikke mye tid, sier Solbakken om situasjonen.

Nordmannen for støtte fra Wolverhamptons styreformann Jez Moxley. Han maner nå til tålmodighet rundt den tradisjonsrike klubben.

- Det kommer til å bli verre før det blir bedre. Folk er nødt til å forstå det, sier han ifølge lokalavisen Express and Star.

- Vi er nødt til å være realistiske med tanke hva vi kan oppnå. Det har vært mange utskiftninger her, sier styreformannen.

Tapermentalitet
Moxley mener at klubben fortsatt lider etter nedrykket fra Premier League sist sesong, og mener spillerne fortsatt bærer med seg en tapermentalitet.

- Vi ønsker å vinne hver eneste kamp, men vi har mange nye spillere her. Vi vet at utenlandske spillere ofte trenger litt mer tid enn britiske, sier Moxley.

- Vi håper at alle vil finne seg til rette så fort som mulig, men det er vel lite trolig at det vil skje, sier Wolves-toppen.

Neste kamp for Solbakken og hans oransje menn er Leicester hjemme på Molineux den 16. september.

- Alle er nødt til å føle den smerten som eieren, Steve Morgan, ønsker at de skal ved et tap. Konen min vet at jeg også føler denne smerten ved tap, sier Moxley.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.