RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Folk vet ikke hvor gode de er

Mohammed Abdellaoue tror mange undervurderer Norges motstander i VM-kvalifiseringen.

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Lørdag slo Norges motstander i den kommende VM-kvalifiseringen, Sveits, Tyskland hele 5-3.

De fleste landslagsspillerne hadde fått med seg resultatet da Nettavisen snakket med flere av dem under pressetreffet i Oslo tirsdag kveld.

- Jeg tror ikke folk vet hvor gode Sveits er. Jeg har ikke sett kampen, men 5-3 er ganske store siffer, og det er et bra lag, sier Mohammed «Moa» Abdellaoue til Nettavisen.

- Det er de store nasjonene som England og Frankrike som klinger litt mer, men har man fulgt med litt, så vet man at lag som Sveits og Kroatia er veldig gode, forklarer Moa.

- Ingen lette kamper
Lagkamerat John Arne Riise er enig med Hannover-spissen.

- Det er klart Sveits er et godt fotballag. Folk sier det er en veldig lett gruppe, men vi skal møte en del gode lag og det blir ingen lette kamper. Sveits er den tøffeste motstanderen vi får. Jeg kjenner noen av spillerne og jeg vet at det er et godt lag. Når de slår Tyskland 5-3 så sier det litt, sier Riise til Nettavisen.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen synes det er synd at sveitserne ikke er med i EM.

- Det som er uvanlig er at vi nesten alltid har en mulighet til å se en motstander i et mesterskap, men denne gangen har vi ikke det. Det er ikke noen fordel, jeg synes det er greiere å ha motstanderne i et mesterskap som ofte detter litt etterpå, forklarer Drillo.

- Ikke sett dem
- Jeg har ikke sett Sveits ennå. Jeg får god tid til å gjøre det senere. Men Sveits vet man er på vei fram og er gode. Ser man på de resultatene de har hatt med yngre landslag så er vi klar over at de er en formidabel motstander. Nå er de foran oss på FIFA-rankingen også, sier Drillo til Nettavisen.

Først har imidlertid Drillo og Norge en annen vanskelig oppgave foran seg når de får Kroatia på besøk på lørdag. Kampen kan du følge i Nettavisens livesystem fra kl. 19.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere