*Nettavisen* Sport.

- For åtte måneder siden ville jeg legge opp, nå er jeg seriemester

GULLFESTEN: Molde feiret seriegullet etter at de vant 2-1 mot Viking tidligere lørdag kveld. Lunan Ruben Gabrielsen har fått låne et flagg av supporterne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Følelsesladet gullfest for Molde.

MOLDE (Nettavisen): Lørdag kveld sikret Molde seg nok et seriegull da de slo Viking i Stavanger.

Klokken 23.00 ankom en meget fornøyd spillergruppe Rica Seilet Hotel for gullfest.

- Det er helt fantastisk. Det kan ikke bli bedre enn dette. Jeg hadde ikke forventet at det skulle bli avgjort i dag, men nå ble det slik, og da er vi selvfølgelig veldig glad, sier en tydelig fornøyd Martin Linnes til Nettavisen.

SE:Bildene fra Molde-festen

Vurderte å legge opp
Seriegullet ble spesielt følsomt for én Molde-spiller. Ruben Gabrielsen, som ankom rosenes by i sommer, hadde ikke sett for seg at han skulle være med på gullfest i år.

- For åtte måneder siden ville jeg legge opp, og nå er jeg seriemester. Det er veldig følsomt for min del, forteller en følelsesladet forsvarskjempe til Nettavisen.

Seriegullet har gjort han lysten på enda mer suksess, og nå håper han seg inn på mer edelt metall i år.

- Dette er en fantastisk følelse, så nå ønsker vi å ta «The Double». Jeg vil ha denne følelsen igjen, utdyper han.

- En seier for fotballen
Ruben Gabrielsen er ikke i tvil om at det er fortjent at Molde-spillerne får gullmedaljer rundt halsen i år.

- Vi er det beste laget i Norge, det er ikke noe mer å si om det. Det er ferdig snakket. Ferdig med saken, jubler 22-åringen.

- Dette er rett og slett en seier for fotballen, avslutter stopperen.

Stoppermakker Vegard Forren er helt enig med Gabrielsen.

- Vi har vært det beste laget i hele år. Vi har tatt tak i alle kamper, og stort sett vunnet veldig fortjent, forklarer Forren til Nettavisen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

FEIRET: Fredrik Gulbrandsen (t.v.), Vegard Forren, Tommy Høiland og Mattias Moström jubleT på scenen foran supporterne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)


- En stor prestasjon
Espen Bugge Pettersen har vunnet to seriegull med Molde tidligere. I dag kunne han feire sitt tredje, og var tydelig fornøyd med det.

- Det er en like god følelse hver gang. Det er ikke mulig å bli lei av dette. Det er fantastisk, sier en rørt Bugge Pettersen til Nettavisen.

Nå roser han spillergruppen som klarer å gjenskape suksessen.

- Det er en stor prestasjon å gjenskape denne suksessen. Det er ikke lett, men vi gjør det nok en gang, gliser veteranen.

Hyller spillergruppen og Skullerud
Etter blå-trøyenes tredje seriegull på fire år, hyller Bugge Pettersen spillergruppen.

- Vi har en fantastisk tropp, og en utrolig dyktig trener. Det er et privilegium å få trene og spille med disse guttene hver dag, utdyper den tidligere Sandefjord-spilleren.

Harmeet Singh, som var svært delaktig da Molde snudde kampen mot Viking i Stavanger, er helt enig med målvakten.

- Det umulig å beskrive følelsen av å være seriemester. Det er fantastisk. Denne spillergruppen er vanvittig bra. Vi har et veldig godt samhold. Alle spiller for hverandre, forklarer Harmeet Singh til Nettavisen, mens han tar bilde med de fremmøtte supporterne.

SE:Bildene fra Molde-festen

Klikk på bildet for å forstørre.

DRO TIL: Vegard Forren (t.v.), Daniel Chima Chukwu, Pape Pate Diouf og Agnaldo sang for fansen lørdag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)


Fornøyd supportergruppe
Da dommeren blåste av kampen i Stavanger sto jubelen i taket hos Tornekrattet. Sekretær og forsanger, Stefan Sætre, var stolt av laget sitt etter kampen.

- Det er helt fantastisk. Jeg trodde aldri at vi skulle ta et gull, men nå har vi tatt tre på fire år. Det er rett og slett fantastisk. Jeg er stolt, sier den hese forsangeren til Nettavisen.

Han er veldig imponert over laget sitt, og håper klubben kan fortsette utviklingen.

- Laget vårt er veldig godt. Tor Ole Skullerud har komt inn i klubben og gitt oss det lille ekstra. Nå må vi fortsette slik, så kan det bli cupgull og kanskje gruppespill Champions League neste år, avslutter Sætre.

Det har ikke lyktes Nettavisen å få kontakt med Tor Ole Skullerud, som forsvant direkte til klubbens festmiddag, etter jubelscenene med fansen.

23. november kan Molde sikre seg nok en gullmedalje, da de møter Odd til Cupfinale på Ullevaal.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag