*Nettavisen* Sport.

- For en fjott!

Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Sandnes Ulf-keeper Bo Andersen klager på suspensjonen, men får kritikk tilbake.

22.05.12 22:17

Det var på tampen av oppgjøret mellom Odd Grenland og Sandnes Ulf at sistnevntes keeper kom i fokus - med negativt fortegn.

Odds Herolind Shala jaktet en ball, da Bo Andersen kom ut med løftet høyrebein og traff spissen i ansiktet. Mange reagerte sterkt på situasjonen etter kampslutt.

Straffes
Nå har Norges Fotballforbund (NFF) bestemt seg for å straffe Sandnes-keeperen, melder de på sine egne hjemmesider.

- Jeg har fått to kampers karantene, og må stå over mot Sogndal onsdag, og mot Haugesund mandag, bekrefter Andersen overfor lokalavisen Rogalands Avis.

- Jeg er sjokkert over NFFs behandling. De har ikke sett de samme bildene som jeg har sett. Dette er en 50/50-duell der jeg er først på ballen, og jeg kan ikke forstå hvorfor jeg skal straffes for dette. Det er helt uforståelig, sier Andersen til avisen.

Andersens reaksjon på suspensjonen har nå skapt reaksjoner i Odd-leiren, og Odd-spiller Lars Kristian Eriksen skriver dette på twitter tirsdag kveld.

«Bo Andersen slakter avgjørelsen om å ilegge han 2 kampers karantene for drapsforsøket på Lindi. For en fjott... Skal være glad det ikke ble mer», skriver Eriksen .

Beslutningen kan ankes til Ankeutvalget innen tre dager. Det kommer trolig klubben til å droppe.

- Sandnes Ulf tar utestengelsen til etterretning. Det skaper dessverre problemer for oss når den kommer så sent og tett på kamp, sier daglig leder Tom Rune Espedal til SandnesUlfs hjemmesider.

Taklingen skapte voldsom temperatur etter kampslutt 16.mai.

Odd Grenland-trener Dag Eilev Fagermo langet ut mot dansken etter den stygge episoden.

- Den er forferdelig stygg. At en keeper får være på banen etter noe slikt er utrolig. Intensjonen til keeperen er stygg, sa Odd-treneren etter kampen.

- Styggeste jeg har sett
«I dag var jeg vitne til noe av det styggeste jeg har sett på en fotballbane. Bringer minnene tilbake til Heinz Müller/Geir Ludvig Fevang», tvitret Odds Lars Kristian Eriksen etter kampen.

«Det blir nok en lang sommerferie på dommeren», tvitret Odd-spiss Torgeir Børven etter kampen.

Nå er altså keeperen utestengt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.