RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

- Forbereder seg som om det skulle være hans første kamp

Sist oppdatert:
Men søndag legger Liverpools Jamie Carragher fotballskoene på hylla.

Jamie Carragher spiller sin 737. og siste kamp for Liverpool søndag.

Hjemmekampen mot Queens Park Rangers blir 35-åringens siste kamp for Liverpool. Forsvarsveteranen kan se tilbake på en flott karriere toppet med mesterligaseieren i 2005.

Selv om «Carra» spiller sin siste kamp for Liverpool, har stopperen ikke tatt det lett på treningsfeltet denne uken.

- Lidenskap
- Han vet at han skal legge opp, men etter torsdagens trening tok han turen i treningsrommet og forberedte seg akkurat slik han har gjort det i hele karrieren. Han kunne hatt en rolig dag på jobben. Han kunne spist litt lunsj og hastet hjem, men tok turen inn i treningsstudioet for å forberede kroppen og seg selv best mulig. Det sier alt om han. Ved slutten av spillerkarrieren forbereder han seg som om det skulle være hans første kamp, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers.

- Han vet hvilken intensitet, lidenskap og kvalitet som er nødvendig, legger Rodgers til.

Liverpool stiller med et svekket lag i sesongens siste kamp. Martin Skrtel, Daniel Agger, Martin Kelly, Raheem Sterling, Joe Allen og kaptein Steven Gerrard er alle ute.

Mellomsesong
Liverpool blir nummer sju i årets Premier League. Før siste runde ligger Anfield-laget hele 30 poeng bak seriemester Manchester United.

- Til sjuende og sist ønsker vi å kjempe om trofeer og være et stabilt lag i toppen. Denne sesongen handlet helet tiden om å legge grunnlaget for å kunne oppnå de målene. Gjennom sesongen er vi blitt bedre. Speiderne snur hver eneste stein i sitt arbeid for å finne spillerne vi trenger for å bli enda bedre, sier Rodgers. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere