RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Forhandler om Robbie Keane

Sist oppdatert:
200-millionersmannen kan havne i Tottenham igjen.

Manager Rafael Benitez fant ikke plass til Robbie Keane i troppen til søndagens storkamp mot Chelsea, som Liverpool vant 2-0 etter to mål av Fernando Torres.

Sent søndag kveld meldte Sky Sports at tv-kanalen har kilder som opplyser at en overgang tilbake til Tottenham fortsatt er aktuelt. Men tiden er i ferd med å renne ut.

Overgangsvinduet i England stenger mandag klokken 18.00.

40 prosents sjanse
Ryktene skjøt naturligvis fart da det søndag ble kjent at Benitez ikke hadde tatt ut Keane, verken i startelleveren eller blant innbytterne. Keane har vært en enorm skuffelse etter at han ble kjøpt for om lag 200 millioner kroner i august.

Kildene til Sky Sports forteller at det «fortsatt er en 40 prosents sjanse» for at en retur går i orden.

Som Nettavisen skriver i søndagens Premier League-rykter, meldte Mail on Sunday at iren er på vei til Tottenham for 150 millioner kroner. Det vil i så fall være en stygg ripe i lakken på Liverpools innkjøpssjef, som i dette tilfellet mistenkes å være daglig leder Rick Parry. Rafael Benitez ønsket som kjent å hente Gareth Barry fra Aston Villa i sommer, mens Liverpools eiere mente at Keane var en bedre investering.

Så langt har han vært alt annet enn en god investering. Keane ble jo også utelatt fra troppen i FA-cupmøtet med Everton forrige helg.

Benitez gjorde lite for å styrke Keanes posisjon på Anfield etter 2-0-seieren over Chelsea.

- Jeg tror Robbie Keane vil være hos oss når overgangsvinduet stenger, sa spanjolen.

Beundret
Tottenhams manager Harry Redknapp har allerede offentliggjort sin beundring for Robbie Keane, som jo var kaptein for White Hart Lane-laget inntil han ble sendt til Anfield. Redknapp må også klare seg uten Jermain Defoe, som også ble solgt fra Tottenham i august og nylig ble kjøpt tilbake fra Portsmouth.

- Jeg sa at Robbie er en fantastisk spiller, men han tilhører Liverpool, så det er ikke en mulighet, sa Redknapp etter tapet for Bolton lørdag.

Nå kan det se ut til at muligheten fortsatt er til stede.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere