- Fornøyd med Lyns fighting spirit

Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)

En scoring og to poeng etter tre serierunder er fasiten så langt for stjernespekkede Lyn. Men klubbdirektør Morgan Andersen mener laget viser en imponerende innstilling, og han ser svært lyst på fortsettelsen.

26.04.04 13:49

- Jeg er veldig fornøyd med gårsdagen. Vi viste en fightervilje og innstilling som er helt på topp. Jeg synes signalene ser meget bra ut, sier han til TV 2 Nettavisen.

Lyn-direktøren er overhodet ikke bekymret etter den noe svake seriestarten.

God innstilling
- Vi ofrer livet i hver eneste duell. Videoanalysen av gårsdagens kamp mot Odd viste at vi vant rundt 66 prosent av nærkampene, det er utrolig høyt. Vi jobbet og ofret oss for hverandre, og fortsetter vi i det sporet, vil ting falle på plass, mener Andersen.

Nytt angrep
Den nye angrepsduoen, Jo Tessem og Peter Markstedt, har til gode å finne nettmaskene, men Andersen har klokketro på nyervervelsene.

- Jeg er fornøyd med både Markstedt og Jo Tessem. Vi har skapt mye sjanser, og det er bare et tidsspørsmål før det løsner. Peter kjemper som en løve, og han har mange bra egenskaper. Når det gjelder Jo har han vært god, men han trenger mer tid. Han har spilt lite kamper det siste året, og har et stykke igjen til kampformen, påpeker Andersen.

Trenger tid
Den tidligere NISO-lederen understreker at forventningene til Lyn før sesongen er skapt av media, og at klubben først og fremst har som målsetning å havne på øvre halvdel av tabellen.

- Det er mye nytt i Lyn, både i spillerstallen, trenerteamet og støtteapparatet. Selvsagt ønsker vi å kjempe i toppen, men vi må være realistiske. Det tar tid å skape menneskelige relasjoner, både på og utenfor banen, og vi må bygge opp klubben steg for steg, avslutter Andersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag