RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forren takket nei til belgisk storklubb

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Ønsket ikke å gå inn i forhandlinger.

Ifølge Avisen Sør-Trøndelag har Vegard Forren takket nei til et tilbud fra Club Brugge.

Onsdag kveld ble det klart at Vegard Forren ikke reiser til Sør-Afrika med landslaget, fordi han er i samtaler med en ny klubb og at Molde har akseptert et bud.

Engelske Sky Sports hevdet dette var Fulham, TV 2 hevdet det var en engelsk klubb, men Avisen Sør-Trøndelag skal ha fått opplyst av sikre kilder at det skal ha dreid seg om belgiske Club Brugge.

Klubben har norske Rune Lange i speiderstaben, og det har tidligere vært hevdet at Forren sto på belgiernes ønskeliste.

Selv om Club Brugges bud ble akseptert, hadde ikke den talentfulle midtstopperen fra Hemne interesse av å gå i videre forhandlinger med den belgiske klubben, skriver avisen.

Listen over klubber som ønsker landslagsspilleren begynner dermed å bli lang. Fra tidligere har også klubber som Reading og Southampton blitt nevnt.

Romsdals Budstikke skrev onsdag at også klubber fra Nederland, Tyskland, Belgia og Danmark skal ha forhørt seg om Forren.

Forren hadde en knallsesong i Molde i 2012 og fikk også sitt gjennombrudd på landslaget. Det har lenge vært klart at han ønsket seg til en større klubb i vinter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere