RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forsvarsproblemer? Se på Brann!

Sist oppdatert:
Vadim Demidov (21) avblåser forsvarskrisen i Rosenborg.

FIORENTINA-RBK 2-1 (TOTALT 3-1):

FIRENZE (Nettavisen): Det endte med exit i europacupen etter sammenlagt 1-3 mot Fiorentina for et purungt Rosenborg-mannskap.

Men spillerne hang ikke med hodet etter tapet i Firenze.

- Jeg synes ikke vi er for forsiktige i det hele tatt. Vi lykkes 100 prosent med taktikken vår, men vi får to drittmål mot oss på de verst tenkelige tidspunktene, sier Vadim Demidov til Nettavisen.

Avblåser forsvarskrisen
Rosenborg havnet bakpå syv minutter før pause etter at Fabio Liverano bredsidet inn et innlegg fra Marco Donadel. Ti minutter før slutt doblet Daniel Caccia ledelsen, etter at RBK gjorde sitt ypperste for å jobbe seg inn i kampen igjen.

Tre minutter før slutt reduserte så Yssouf Koné, uten at RBK virket veldig nære å sende Serie A-laget ut av turneringen.

Demidov mener uansett at forsvarskrisen nå kan avblåses.

- Rosenborg handler lurere enn alle de andre klubbene, mener Demidov og tenker på alle ungguttene som får slippe til under Trond Henriksens regime.

Forfall på forfall
- Men alle snakker om at vi trenger nye forsvarsspillere. Det mener jeg bare er tull. Vi har spilt to gode kamper mot Fiorentina nå, og vi slipper ikke inn mer enn ett eller to mål. Se på Brann da - de slipper inn seks, smeller det fra den taleføre unggutten.

Før avspark måtte i tur og orden Abdou Razack Traoré, Fredrik Stoor og Roar Strand melde forfall på grunn av skade. I tillegg måtte Christer Basma ut tidlig i 2. omgangen.

- Ble dere preget av alle forfallene?

- Nei, jeg synes ikke det. Vi har en god stall med bredde i, så det taklet vi fint.

- Ville gjort det samme
Trener Henriksen er enig i den bedømmelsen.

- Vi kan ikke gjøre noe annet enn å forholde oss til skadene. Denne gangen var det tre stykker som var ute, men jeg synes likevel erstatterne gjør det bra, sier Henriksen til Nettavisen.

- Kunne dere vært mer offensive?

- Nei, jeg synes ikke det. Hadde vi gått ut tøffere, hadde vi fått mer å gjøre bakover. Jeg hadde i alle fall gjort det samme om igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere