RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Første gang jeg opplever slik kritikk

FORNØYD: Eden hazard tåler kritikken han får av Jose Mourinho.
FORNØYD: Eden hazard tåler kritikken han får av Jose Mourinho. Foto: Tony Marshall (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Eden Hazard forteller om livet med José Mourinho.

Eden Hazard har vært i strålende form for Chelsea siden José Mourinho kom til klubben og til tross for en del kritikk fra manageren, føler ikke belgieren at dette er noe stort problem. Snarere tvert imot, ifølge stjernespilleren.

Det er spesielt Hazards defensive bidrag som har fått Mourinho til å kritisere spilleren offentlig. Hazard mener likevel at Mourinho aldri går over streken.

- Vi har respekt for hverandre. Han er den beste manageren i verden og han gir meg masse selvtillit, sier 23-åringen til Sport Foot Magazine.

- Selv etter en dårlig kamp, oppmuntrer han meg. I ny og ne kommer han med et stikk, og sier ting som at vi kun spilte med ti mann i den kampen, men han stopper med det. Han lar meg være i fred, sier Chelsea-profilen.

- Blitt skjermet
Hazard sier han tidligere har aldri fått noe særlig kritikk fra en trener.

- Det er første gang jeg har opplevd dette fra en trener. De andre jeg har hatt, har beskyttet meg. Mourinho ønsker virkelig at jeg skal få ut alt mitt potensial og gjør alt han kan for at det skal skje, sier belgieren.

Skal vi tro angrepsspilleren så kommer aldri de største konfliktene mellom Mourinho og spillerne ut til offentligheten. Han er likevel klar på at alle gir sitt absolutt beste i kamp og på trening, for å ikke komme på kant med sjefen.

- Det har vært mange krangler i garderoben, men det snakker vi ikke om til pressen. Det er i grunn gøy, så lenge du selv ikke er i sentrum, sier han.

- Jeg var aldri redd da det ble klart at Mourinho skulle til Chelsea. Men jeg var litt redd for å bli stresset, når han gikk løs på meg, sier Hazard.

- Fikk kjeft
Det første møtet med Mourinho ble også tøft for 23-åringen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

STRENG: Eden Hazard forteller hvordan han opplever José Mourinho.


- Jeg husker godt på første oppvarming, vi var på turné i Asia. Han kjeftet på meg et par ganger og jeg tenkte: Okay, det er slik Mourinhos stil er.

- Når du ser inn i øynene hans, føler du at han er ute etter deg og det føles ikke alltid så bra. Du må gi hundre prosent. Han lar deg ikke slippe unna med noe annet, forteller stjernen.

Til helgen er Hazard og lagkompisene tilbake fra landslagsoppdrag og klare for nye utfordringer i Premier League. Chelsea møter Crystal Palace borte.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere