- Fryd å se Chelsea spille

Foto: AP/Scanpix

Paul Ince hyller lørdagens motstander.

06.11.08 18:14

Blackburn har ikke fått det helt til å stemme så langt i sesongen i England. Laget ligger på nedre halvdel på tabellen, og står faktisk i fare for å spille seg inn i nedrykksstriden om de ikke får fart på skuta snart.

Da passer det dårlig å møte serieleder Chelsea til helgen. Blackburn-manager Paul Ince finner i alle fall særdeles få svakheter hos sine motstandere.

– Arrogante og attraktive
– Chelsea har vært helt utrolige i år. Under Mourinho var de stødige med stabile resultater, men det ble mange 1-0-seirer. Under Scolari viser de en helt ny klasse, sier Ince ifølge nettstedet sportinglife.com.

Blackburn-manageren mener London-laget nå har lagt vekk det defensive fokuset – hvilket bringer dem opp i samme klasse som Manchester United og Arsenal, ifølge Ince.

– Under Scolari spiller de mer attraktiv fotball. De er bare en fryd å se på, akkurat som med United og Arsenal, sier den tidligere toppspilleren.

Forsmedelig Roma-tap
Chelsea overtok serieledelsen i forrige serierunde. 27-4 i målforskjell og 26 poeng på 11 kamper forteller om en imponerende seriestart av London-klubben. Men Ince synes likevel ikke søndagens motstandere virker direkte fryktinngytende. Og Chelsea-tapet mot Roma i mesterligaen skulle han gjerne vært foruten.

– De føler nok at de har noe å bevise etter forestillingen mot Roma. Men vi har ikke råd til å frykte dem, selv om de har bedre spillere enn oss, sier Ince, som tror lagarbeid er måten de kan bekjempe serielederen.

– Med hardt arbeid og litt flaks kan vi klare det, sier engelskmannen.

(ANB)

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.