RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frykter ikke ultra-defensivt FFK

Sist oppdatert:
Fredrikstads supporterklubb «Plankehaugen» frykter ikke en ultra-defensiv spillestil med Egil Olsen ved trenerroret. De er likevel usikre på hva den tidligere landslagssjefen kan bidra med.

- Meldingen om at «Drillo» ble ansatt som ny hovedtrener, og at Eggen trakk seg tilbake, kom som et lyn fra klar himmel på oss. Akkurat som det gjorde for spillerne og andre i fotball-Norge. Vi hadde absolutt ikke peiling på at Egil Olsen skulle bli ny trener, sier «Plankehaugens» pressetalsmann Lars Thoresen til TV 2 Nettavisen.

Han fortsetter:

- Da meldingen først tikket inn, trodde vi ikke det var sant. Men han stod jo der på gårsdagens pressekonferanse, så det måtte jo være sant, ler Thoresen.

Blandete følelser
«Drillos» ankomst som ny hovedtrener i FFK ble mottatt med blandete følelser. Knut Torbjørn Eggen hadde en høy stjerne blant Fredrikstads engasjerte supportere.

- Du blir ikke upoplær hos FFK-supportere når du leder klubben til to strake opprykk. Han var en fantastisk ambassadør for klubben, og hadde en positiv holdning som alle likte. Det kunne bare vært en trener på nivå som Egil Olsen som kunne overtatt etter Eggen, skryter Lars Thoresen.

FFKs supportere er imidlertid usikker på hva Egil Olsen kan tilføre laget.

- Men jeg tror ikke det blir en ultra-defensiv spillestil. Og det er forskjell på å lede et Vålerenga i økonomisk krise og et Wimbledon i bunnen av tabellen enn å lede FFK, som har ambisjoner om å kjempe i toppen av norsk fotball, sier pressetalsmannen.

Frykter stengte dører
Thoresen frykter også at Fredrikstad kan bli en mer «lukket» klubb med Egil Olsen som hovedtrener.

- Fredrikstad har alltid vært en åpen klubb. Fansen og spillerne møtes ofte, og jeg håper for all del at Drillo fortsetter i den stilen. Han kommer til en klubb som er vant til å ha åpne treninger og være grei og hyggelig mot alle, påpeker han.

Før han avslutter, uten å legge skjul på at savnet av Knut Torbjørn Eggen blir stort.

- Det er bare å ønske Drillo velkommen. Knut Torbjørn Eggen trakk seg tilbake av familiære årsaker, og det har vi all respekt for. Jeg tror likevel ikke at det kommer flere tilskuere med Drillo som trener. Plankehaugen kommer for å se laget, og ikke treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere