- Gambler ikke med framtiden

Foto: Jon Eeg (Scanpix)

Daniel Nannskog til Nettavisen etter sesongens tredje - og verste - skade.

11.08.10 19:02

«Avrevet muskelfeste» og «ute på ubestemt tid». Onsdag 11. august kunne så definitivt ha vært langt hyggeligere for Daniel Nannskog. Nå innrømmer den svenske storscoreren at han har begynt å tenke på konsekvensene.

- Jeg skal se nærmere på bildene med vår lege Arne Røde, og konsultere eksperter på feltet. Vi får se hva de sier før vi vet noe mer om hva framtiden bringer, sier Stabæk-spissen til Nettavisen.

Les også:De beste Nannskog-historiene

Tenker på framtiden med barna
I en alder av 36 år innrømmer måltyven likevel at sesongens tredje - og mest alvorlige - skade har gjort at han har begynt å tenke på et liv som gjør at det ikke lenger vil stå «fotballspiller» på visittkortet.

- Jeg er kanskje ikke helt der ennå, men én ting er i alle fall helt sikkert - jeg gambler ikke med framtiden.

- Hvis det er fare for at jeg ikke kan spille fotball eller leke med barna mine på normalt vis, så er valget enkelt, forteller 36-åringen.

Skaden han fikk mot Strømsgodset gjør at Nannskog for tiden halter rundt, og ikke kan strekke ut beina skikkelig ut når han går. Likevel nekter han å grave seg ned.

- Jeg var forberedt på det her, nå får jeg bare ta det som det kommer.

- Det er ikke min stil å se mørkt på ting, vi får bare ta tiden til hjelp og se hva som skjer videre framover.

- Takknemlig
Daniel Nannskog er likevel filosofisk rundt årets skadeproblemer. Nylig fortalte svensken Nettavisen at han ikke har gått glipp av en kamp på grunn av skade de siste ti årene, denne sesongen har han kun spilt 926 minutter med Tippeliga-fotball.

- Men jeg er likevel takknemlig for det jeg har fått opplevd, jeg er privilegert som ikke har slitt med skader før jeg ble 36 år, mener Nannskog.

PS. Til høsten begynner Daniel Nannskog på sin trenerutdannelse, så er liv uten fotballen synes fortsatt et godt stykke unna.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.