RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Går ikke an å holde på slik

VEIK: Aalesund-stopper Mikael Dyrestam (med ryggen til) dukket unna skuddet som skulle vise seg å bli avgjørende mot erkerival Molde. Her stopper han et forsøk fra Mohamed Elyounoussi.
VEIK: Aalesund-stopper Mikael Dyrestam (med ryggen til) dukket unna skuddet som skulle vise seg å bli avgjørende mot erkerival Molde. Her stopper han et forsøk fra Mohamed Elyounoussi. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Aalesund-stopper får gjennomgå etter tapet mot Molde.

AALESUND - MOLDE 0-1:

En scoring fra midtstopper Vegard Forren var det som skulle til for å avgjøre hatoppgjøret mot Aalesund fredag.

Midtstopperen banket ballen mot mål, og var heldig da Aafk-stopper Mikael Dyrestam dukket unna skuddet istedenfor å prøve å klarere med hodet.

- Må stå fram
Keeper Sten Grytebust fikk dermed en umulig oppgave med å stoppe skuddet fra Forren, som kunne feire det som skulle vise seg å bli den kampavgjørende scoringen.

- Hva er dette for noe da? Skal man vinne et lokalderby, må man i hvert fall stå fram og bite sammen tennene. Det går i hvert fall ikke an å holde på som dette, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad om svenske Dyrestams involvering.

- En stopper skal stå opp der istedenfor å dukke unna der. Hadde det vært en angrepsspiller, kunne jeg forstått det, men en stopper kan ikke gjøre slikt, sa Mini.

Dyrestam på sin side visste ikke hva han kunne gjort annerledes.

- Både jeg og Molde-spilleren dukker, og vi trodde vel begge at ballen var på vei utenfor mål, så jeg vet ikke hva annet jeg skulle gjort der, sier svensken til TV 2.

- Scoring og null baklengs er perfekt det. Vi holder ut resten av kampen, og gjør jobben, sa en fornøyd Vegard Forren til TV 2 etter kampen.

Det var langt ifra noe fyrverkeri som ble servert i sommerheten på Color Line Stadion mellom Aalesund og Molde..

Jevnt
Hatoppgjøret var preget av mye uryddig spill fra begge lag, men Molde tok altså ledelsen etter en halvtimes spill.

Hjemmelaget skapte noen farligheter i det det gikk mot pause, men måtte gi tapt mot et godt Molde-forsvar.

Etter sidebyttet kunne det blitt scoring begge veier.

Først fikk Knut Olav Rindarøy en gyllen mulighet til å doble ledelsen, før Leke James ble stoppet av Ørjan Nyland i jakten på en utligning.

Uten flere scoringer endte det dermed med ettmålsseier til Molde, som med det fortsetter å ha et godt tak på naboen.

Historisk
I fredagens kamp mellom Aalesund og Molde, spilte Daniel Berg Hestad sin 440. kamp i eliteserien. Dermed passerte han Roar Strand som står med 439 kamper.

38-åringen debuterte som 17-åring mot Start for Molde i 1993 og har spilt i klubben siden, utenom et utenlandsopphold i nederlandske Heerenveen fra 2003 til 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere