RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gi Arsenal et helvete

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Montpellier-trenerens oppfordring til fansen før tirsdagens Champions League-kamp.

Arsenal er ubeseiret så langt denne sesongen og har fått en god start på Premier League. Verre har det gått med fjorårets franske mester, Montpellier.

Laget har fått en tung start i Ligue 1 og skal nå for første gang prøve seg på øverste europeiske nivå.

- Gjør stadion til et helvete
Trener Rene Girard mener at Stade de la Mosson og klubbens supportere kan bli viktig når laget skal kjempe om å komme seg videre til sluttspillet.

- Jeg er overbevist om at vi har 30.000 supportere - ikke 30.000 tilskuere. Det er viktig. Vi har hatt noen store øyeblikk de siste tre årene, men denne sesongen har det ikke gått så bra. Fansen må hjelpe oss å gjøre stadion til et helvete for Arsenal, sier Girard ifølge Sky Sports.

Selv om starten på årets sesong ikke har gått helt etter Girards planer, mener han at det for kan snu seg med seier mot en storhet som Arsenal.

- Jeg er ikke vant med å la meg bli slått. Målet er å spille en eksepsjonell kamp. Det er ikke hver dag du spiller mot Arsenal og spesielt ikke i Champions League. Vi har hatt en vanskelig start i ligaen, men som jeg har fortalt spillerne, er det opp til oss å snu det.

- Det er en stor greie å være blant de 32 beste lagene i Europa. Jeg vet at mange lurer på hvordan vi skal unngå å bli slått i morgen, men jeg er sikker på at vi kan være på høyde.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

Giroud returnerer
Tirsdag kveld er det også duket for et gjensyn med gamleklubben for Olivier Giroud. Franskmannen var en sterk bidragsyter til at Montpellier vant ligaen forrige sesong, men etter overgangen til Arsenal har det gått litt trått.

- Vi har bare gode minner sammen. Han jobbet hardt for klubben, og jeg tror fansen vil ønske ham velkommen tilbake. Men det blir bare et lite hallo og et lite vink, så er det business, sier Girard.

Kampen kan du følge på nalive.no fra 20.45

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere