*Nettavisen* Sport.

- Gi meg penger eller sparken

Foto: AFP/Scanpix

Rykteflommen rundt Jose Mourinho fortsatte i engelske aviser lørdag.

13.01.07 15:41

The Sun hevdet i sin hovedsak at Real Madrid allerede har kontaktet Mourinhos agent, og at de vil ha portugiseren som Fabio Capellos erstatter allerede til sommeren.

I tillegg ønsker klubben Frank Lampard. Lampard er som kjent gift med en spansk kvinne, Elen Rives.

- Som å miste en venn
Stjernen Didier Drogba frykter en mulig Mourinho-exit.

- Å miste ham vil være ekstremt smertefullt. Det er ikke lett å miste en god venn. Jeg vet ikke om det vil skje, men hvis det er sant så er det veldig trist, sier han til avisa.

Manchester United-manager Alex Ferguson vil ikke at Mourinho forsvinner.

- Det vil i så fall være skuffende for meg. Jeg trives i hans selskap, og de gangene vi har møttes etter kamp så har han vist at han har en god personlighet. Jeg liker også konkurransen med ham, sier Ferguson.

Og innrømmer at han ikke helt vet hva som foregår i Chelsea nå.

Samtidig skriver The Mirror at Sevilla-trener Juande Ramos er Chelsea-ledelsens favoritt til å erstatte Mourinho på Stamford Bridge. Det hevdes også at Chelsea-ledelsen likevel har gitt Mourinho klarsignal til å handle inn én spiller i januar. Jorge Andrade skal stå øverst på Mourinhos liste. Han kan øke konkurransen defensivt, snakker flytende engelsk og spilte under Mourinho i Porto.

- Få penger eller sparken
Ifølge The Guardian har Mourinho selv bedt Chelsea-ledelsen om å gi ham penger - eller sparken. Avisa skriver også at Mourinho, som et ledd i matkampen i klubben, vil vrake Andrej Sjevtsjenko fra troppen mot Wigan. Sjevtsjenko og Roman Abramovitsj står nært.

I et forsøk på å finne Sjevtsjenkos beste form ville Chelsea-eieren også sparke assistent Steve Clarke. En russiskesnakkende israelsk trener skulle komme inn. Det hele ble stoppet av Mourinho, som i stedet skal ha fortalt Abramovitsj at han burde bruke energien sin på å fortelle Sjevtsjenko at han måtte begynne å jobbe for pengene sine.

Andre Chelsea-historier i The Guardian:
* Mourinho ville bytte Shaun Wright-Phillips med Jermain Defoe, men handelen ble stoppet av ledelsen.
* Mourinho ville bytte Shaun Wright-Phillips med Milan Baros, men handelen ble stoppet av ledelsen.
* Da Mourinho skjønte at han ikke ville få penger til å kjøpe Citys Micah Richards, kom han med flere billige alternativer til løsning. Han fikk ikke gjennomslag for noen av dem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.