RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gi oss United eller Chelsea

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det kan neppe gå dårligere, mener Arsène Wenger.

5-0 er ikke hverdagskost. Ikke mot Porto, ikke i Premier League, ikke i Champions League og i hvert fall ikke i åttendedelsfinalene i den ekstravagante turneringen.

Men Arsenal klarte det. Med stil, og uten Cesc Fàbregas.

Det var en av de kveldene: 3 x Nicklas Bendtner, ett av Emmanuel Eboué og et smykke av en scoring. Designet og utført av elegante Samir Nasri.

5-0!

Arsène Wenger valgte å dvele ved Nasri:

Les også: Et lag du bare må elske

- Det han viste fram i kveld, har han allerede vist oss på treningsfeltet. Vi forventet at det kom til å få utløp i kampsituasjon også. Han har et talent og viste det i dag. Han ga en briljant pasning til Andrej Arshavin foran det første målet og scoret et flott mål selv, sier Arsène Wenger til The Times.

Nightmare on Emirates
Med 6-2-totalen i boks, flyr The Gunners videre til kvartfinalene i turneringen. I fjor endte ferden i semifinalen. På verst mulig vis.

Manchester United vant 3-1 på The Emirates, og vant finalebilletten mot Barcelona med 4-1 over to kamper mot Arsenal.

Franskmannen har ikke latt seg skremme. I stedet håper han på revansj i løpet av mars og april.

- Jeg har en kuriøs følelse av at det kan være godt for oss å møte et engelsk lag, fortalte Wenger etter Porto-kampen.

- Vi har ikke spilt godt mot verken Chelsea eller Manchester United denne sesongen, men dette vil være en god mulighet til å vise hva vi kan gjøre mot dem.

Wenger: - Ja, takk!
Arsenal ble faktisk utspilt av både av Chelsea (tap 0-3) og Manchester United (tap 1-3) på eget gress denne sesongen. På bortebane (0-2 mot Chelsea, 1-2 mot United) har det ikke gått stort bedre.

Les også: - Trodde jeg var ferdig i Arsenal

Nettopp derfor er Wenger ulidelig revansjesugen.

- Hvis valget var mitt, sier jeg: Ja, takk! Hvis vi trekker én av dem, kan vi ikke gjøre det dårligere enn vi har gjort i ligaen. Det kan bare bli bedre, sier Wenger selvsikkert.

PS! Kvartfinalene i Champions League spilles 30.-31. mars og 6.-7. april. Kampene (fram til finalen) trekkes den 19. mars i sveitsiske Nyon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere