- Giggs er rasende

SINT: Ryan Giggs og David Moyes ryktes å ha blitt uvenner. De ryktene skal ha opprørt førstnevnte.

SINT: Ryan Giggs og David Moyes ryktes å ha blitt uvenner. De ryktene skal ha opprørt førstnevnte. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

United-ikonet skal være oppgitt over ryktene om at han og David Moyes er blitt uvenner.

17.03.14 21:56

Det skriver lokalavisen Manchester Evening News mandag kveld.

Avisen hevder at waliseren er sint og oppgitt over det han mener er et uredelig forsøk på å helle bensin på Moyes-bålet.

40-åringen ble ansatt som spillende trener under Moyes da skotten overtok etter Alex Ferguson etter forrige sesong.

Brukes mindre
Det vites ikke hva som er årsaken til ryktene om at forholdet mellom Moyes og Giggs har brutt sammen. Men ifølge The Telegraph har det blitt mer og mer snakk om trøbbel jo mindre Giggs har fått spille.

Hans forrige opptreden var 22. februar i Uniteds 2-0-seier mot Crystal Palace. Der spilte han ti minutter. Før det må vi tilbake til 28. januar for å finne sist Giggs fikk spilletid under Moyes.

Mot Liverpool var han ikke engang blant Moyes' 18 utvalgte.

The Telegraph-journalist Mark Ogden omtaler også Giggs-ryktene mandag kveld. Ogden er mannen som avslørte at Ferguson skulle legge opp, og har således gode kilder inn i klubben.

UVENNER? David Moyes og Ryan Giggs må i hvert fall leve med ryktestormen. Foto: Foto: Martin Rickett / (Pa Photos)

«Spøkelset på Old Trafford»
Han skriver at Giggs har fått kallenavnet «spøkelset på Old Trafford» etter at han gradvis har forsvunnet fra bildet - både på og utenfor banen.

Da den erfarne vingen ble promotert til spillende trener i juli, sa han følgende:

- Jeg håper jeg kan dele av erfaringen min, jeg har vært både en spiller og del av United-familien i lang tid nå.

Ni måneder ut i jobben er det imidlertid lenge siden Giggs er blitt observert på benken sammen med Moyes. The Telegraph-Ogden skriver at til og med spillerne har lagt merke til at Giggs har blitt mindre og mindre involert i treningsøkter på Carrington.

Redaktør for Manchester Uniteds norske supporterklubb, Dag Langerød, uttalte i desember at han tror Moyes får beholde jobben selv om United skulle havne på en niendeplass. Langerød virker ikke lenger å være like sikker.

- Basert på det man leser, hører og ikke minst det man så mot Liverpool, må David Moyes’ situasjon i Manchester United være mer usikker enn noen gang, sier Langerød til Nettavisen.

Han får støtte av C More-kommentator Kenneth Fredheim, som ikke er noe snillere i dommen over situasjonen Manchester United er i.

- De er milevis unna noe som helst. Det er krise, sier Fredheim til Nettavisen.

Må vinne onsdag?
Neste mulighet for Moyes til å bruke waliserens erfaring enten på eller utenfor banen, kommer førstkommende onsdag, når Olympiakos venter i returoppgjøret i Champions League.

Turneringen ser for øyeblikket ut som Moyes' siste sjanse i håp om å gi fansen noe å juble for denne sesongen. Men etter at United tapte 2-0 i det første oppgjøret, må de rød djevlene vinne med tre mål for å ta seg videre.

Kampen kan du følge i vårt livesystem fra onsdag klokken 20:45.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag