*Nettavisen* Sport.

- Gikk til angrep da han ble ertet for United-fiaskoen

BASKETAK: David Moyes skal ha havnet i en mindre slåsskamp med en 23-åring onsdag kveld. Foto: Owen Humphreys / Pa Photos / NTB scanpix

Klikket da han ble ertet utenfor vinbar.

22.05.14 19:51

Den tidligere United-manageren var involvert i en voldsepisode onsdag.

Politiet etterforsker en mindre voldsepisode på Emporium vinbar i Clitheroe i Lancashire i England der David Moyes var involvert, skriver Blackpool Gazette.

Politiet ble tilkalt til stedet etter at det kom rapporter om at Moyes hadde overfalt en 23-åring.

David Moyes (51) tok en drink med en venn på stedet da basketaket oppstod.

Etterforskes
Nå etterforsker politiet hendelsen.

Ifølge Telegraph skal Moyes og en gjeng med venner ha vært på vei inn i vinbaren da et par unggutter begynte å erte ham for den tunge sesongen i Manchester United. De skal blant annet ha kalt ham for "shit", før Moyes løp bort til en av dem og dyttet ham over ende.

23-åringen, som ble dyttet over ende, skal ha falt halvveis over et bord, som resulterte i flere knuste glass.

- Overfall
Politiet hadde følgende å melde:

- Politibetjenter kom til baren i 22-tiden onsdag kveld, og det ble rapportert at en 23 år gammel lokal mann hadde blitt overfalt av en 51 år gammel mann, skriver politiet i en pressemelding.

- 23-åringen trengte ikke å dra til sykehuset. Vi henter for øyeblikket inn informasjon, og vi snakker med en rekke folk for å prøve å etablere hendelsesforløpet, står det videre.

Ingen arrestasjon
Politiet opplyser at ingen har ennå blitt arrestert. Myndighetene ser gjennom overvåkningsvideo og snakker med mennesker som var til stede.

En talsmann for Emporium toner også ned episoden.

- Det var en situasjon utenfor bygningen. Men det gikk ikke utover kundene våre eller de ansatt, og har blitt hånd om av politiet, sier talsmannen ifølge Daily Mail.

David Moyes ledet Everton i over ti år, før han tok over Manchester United i fjor sommer. Han fikk sparken da det var igjen fire kamper av 2013/2014-sesongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag