*Nettavisen* Sport.

- Gir Wenger én milliard kroner

FÅR PENGER: Arsene Wenger kan slippe seg løs i neste overgangsvindu dersom Daily Telegraphs påstand er korrekt. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)

Arsenal lokker manageren med rekordbudsjett for spillerkjøp, hevder avis.

18.03.14 10:15

Daily Telegraph skriver tirsdag at Arsenal har bestemt seg for at budsjettet for spillerkjøp i det neste overgangsvinduet skal legges på 100 millioner pund, altså om lag én milliard norske kroner.

Manager Arsene Wenger har fremdeles ikke undertegnet en ny kontrakt, men klubben regner ifølge den engelske avisen med at dette vil skje snart.

Det er ventet at Wenger signerer en treårskontrakt.

Lørdag leder han Arsenal i kamp for 1000. gang.

- Det er absolutt unikt. Jeg tror ikke at noen igjen kommer til å gjøre noe sånt. Han er en legende i denne klubben, sier midtbanespiller Tomas Rosicky ifølge Daily Telegraph.

Londonlaget har ikke vunnet et trofé siden FA-cupseieren i 2005, men er favoritt til å vinne samme turnering i år.

Arsenal henger også godt med i ligaen, og kan fremdeles vinne «The Double». Det vil i så tilfelle bli tredje gang klubben klarer dette under Arsene Wengers ledelse.

Arsenal er trolig den mest stabile klubben i England når det gjelder økonomi. Omsetningen er ventet å øke til over tre milliarder kroner dette året.

Dette er bakgrunnen for at én milliard kroner vil bli gjort tilgjengelig for spillerkjøp. Denne summen inkluderer både overgangssummer og lønn, påpeker Daily Telegraph.

I forrige sommervindu overrasket Wenger alle ved å kjøpe Mesut Özil fra Real Madrid for 42,5 millioner pund. I januar nøyde Arsenal seg med å hente inn svenske Kim Källström på lån.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag