RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gjorde noe helt unikt forrige sesong

Foto: Nigel Roddis (Reuters)
Sist oppdatert:
Lørdag blir det gjensyn mellom Poyet og Laudrup.

Gus Poyet debuterer lørdag som Sunderland-sjef mot Swansea. På motsatt trenerbenk sitter Michael Laudrup, som tidligere har gitt Poyet mye hodebry.

Uruguayaneren overtok tidligere denne måneden roret i Sunderland etter kontroversielle Paolo Di Canio. Han kommer til å få en tøff jobb med å få de hvit- og rødstripete på rett kjøl. Etter sju serierunder står laget med ett fattig poeng.

Lørdag venter første utfordring for Poyet. Og det mot en gammel bekjent.

- Jeg har slitt veldig mye mot ham. Det var fordi han var fantastisk begavet. Han var en fantastisk fotballspiller, sa Poyet om Swansea-manager Michael Laudrup i et intervju med Sunderlands nettsted.

- På rett vei
Poyet spilte for spanske Real Zaragoza fra 1990 til 1997. I samme periode spilte Laudrup for Barcelona og senere Real Madrid.

- Du kan se at han prøver å overføre sine egne kvaliteter til laget sitt. De gjorde noe helt unikt forrige sesong, da de vant ligacupen og kvalifiserte seg for Europa, sa Poyet.

- De fortsetter å utvikle seg. Det er en klubb som helt klart beveger seg i riktig retning, noe den har gjort i flere år, la han til.

Swansea har ikke åpnet sesongen riktig så godt i år. For øyeblikket ligger Laudrups menn på 15.-plass, med kun to seirer på de sju første kampene.

Vil underholde fansen
Den nyansatte Sunderland-sjefen tør ikke love storinnhøsting av poeng utover vinteren. Men én ting ønsker Poyet å vise klubbens tilhengere:

- Jeg er sikker på at de (fansen) kommer til å bli underholdt av å se laget i aksjon.

Poyet har et rykte på seg for å være en trener som får fram underholdningsaspektet hos fotballag. 45-åringen ledet Brighton fra 2009 og fram til han tok over Sunderland.

Spillestilen i kystklubben endret seg drastisk under hans ledelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere