RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
POSITIV: Nicklas Bendtner ser mer positivt på egen fotballkarriere, etter at han forlot Arsenal i sommer.
POSITIV: Nicklas Bendtner ser mer positivt på egen fotballkarriere, etter at han forlot Arsenal i sommer. Foto: Michaela Rehle (Reuters / NTB scanpix)

- Glad for å være ferdig i Arsenal

Nicklas Bendtner har fått tilbake spillelysten.

Nicklas Bendtner mener klubbskiftet fra Arsenal til Wolfsburg har gjort ham motivert igjen som fotballspiller.

Danmark håper en heltent og skarp Bendtner kan skyte landslaget til en plass i EM-sluttspillet i 2016.

- Det går riktig vei. Jeg har lagt bak meg ett år der jeg ikke fikk spille i Arsenal. Det var jeg ikke tilfreds med, noe du sikkert kan forstå. Nå har jeg kommet meg vekk og er utrolig glad for det. Jeg har kommet til en klubb som jeg tror kan få meg til å blomstre igjen. Jeg merker at spillelysten er tilbake, sier Bendtner.

Onsdag fikk han litt over én times spill i 1-2-tapet for Tyrkia i Odense.

- Ting går fremover. Jeg tror det var viktig å få 60 minutter, selv om det var en vennskapskamp. For min del kom kampen på et godt tidspunkt, mener Bendtner.

Danmark innleder EM-kvalifiseringen mot Armenia i Parken søndag. Bendtner ser fram til å komme i gang med alvoret, både for landslaget og klubblaget.

- Det er stort for meg å spille på landslaget. Det gir meg en ekstra motivasjon. Hvis jeg får bra med spilletid i kampen mot Armenia, så vil jeg være godt rustet til en god uke i Wolfsburg. Konkurransen på klubblaget er stor. Jeg har manglet kamptrening, men det er det jeg får nå, sier Bendtner. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere