RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glad han beit meg og ikke slo

Sist oppdatert:
- Jeg er glad han beit og ikke brukte knyttneven, sier Tor Trondsen en uke etter at han og Sparta-spilleren Petter Witnes ble brutalt angrepet.

Det var på vei hjem fra en sammenkomst med venner at Trondsen og Witnes ble angrepet av en tydelig påvirket mann på Greåker mellom Sarpsborg og Fredrikstad.

Konsekvenser
- I ettertid ser jeg på det som en fordel at han beit og ikke slo, sier Tor Trondsen til TV 2 Nettavisen.

- Et knyttneveslag mot hodet kunne fått store konsekvenser for meg med tanke på alle de smellene jeg har fått på fotballbanen tidligere, fortsetter han.

- Selv om jeg har hatt utrolige smerter i øret, sier legene at jeg blir helt bra igjen. Nå er det bare en ting som gjelder for min del. Nå skal jeg tilbake på banen igjen, smiler han.

- Det er lenge siden jeg har hatt så lyst til å trene og spille fotball som nå, konstaterer han mens han ser ut på gressmatta på Fredrikstad stadion hvor lagkameratene kjører en lett økt før søndagens match mot Vålerenga (som endte med tap 0-3 red.anm)

Ikke vært alene
Dagene etter det brutale angrepet har Tor Trondsen tilbrakt sammen med gode venner og spillere og ledere i FFK.

- Klubben har vært helt fantastisk, sier FFK-spilleren til TV 2 Nettavisen.

- De har stilt opp på alle måter for meg. Jeg har faktisk ikke vært alene et sekund etter den fatale episoden. Men det har vært en tung uke. Jeg ble selvfølgelig veldig redd, og det har jo preget meg denne uken.

- Men når jeg tenker på hva som skjedde på trikken i Oslo, må jeg si at jeg tross alt var heldig, mener Trondsen.

Ekstremt og meningsløst
I etterkant av angrepet har Tor Trondsen flittig benyttet seg av FFKs «lagbygger» Per Bård Torvik.

- Jeg følger FFK tett når det gjelder den mentale byggingen av et lag. Det har derfor vært naturlig for meg å hjelpe til når Tor havnet i en slik situasjon, forklarer Tovik til TV 2 Nettavisen.

- Vi er mest opptatt av hva vi kan gjøre for å komme fortest mulig tilbake. Det som skjedde denne lørdagskvelden er ikke så interessant. Blind vold kan man ikke gardere seg mot. Derfor er det viktigere for oss å jobbe med det som kommer fremover. Det som skjedde med Tor og Petter Witnes var ekstremt og meningsløst og kan skje alle, mener Torvik.

Må stille opp
- Nå er det viktig at klubben og venner stiller opp for Tor, slik at han fortest mulig kan komme seg over det som skjedde.

- Med andre ord så er det viktig at man viser omtanke når man havner i slike situasjoner, avslutter Per Bård Torvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere