RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glad jeg er i live

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Rodolph Austin utskrevet fra sykehus.

Rodolph Austin ble liggende etter en duell med Moldes Emmanuel Ekpo under søndagens kamp på Aker Stadion.

Branns tøffe midtbanespiller ble kjørt vekk med ambulanse, og situasjonen virket dramatisk.

Gode nyheter
Nå kan imidlertid Brann komme med gode nyheter.

- Rudy er tilbake på hotellet sammen med resten av laget, og han har det etter forholdene bra. Han har selvfølgelig vondt i hodet, men det går fint med ham og ingen trenger å bekymre seg for at det skal gå bra, sier Gregor Monsen i Branns medisinske støtteapparat til brann.no

Selv minnes Austin episoden på denne måten:

– Jeg husker bare at jeg gikk opp for å heade. Etter det husker jeg ingenting. Bare at jeg våknet opp på sykehus, sier Austin til TV 2.

– Er det første gang dette har skjedd med deg?

– Ja, det er første gang for meg, men slike ting skjer i fotball. Jeg er glad for å være her og for å være i live, svarer hardhausen, som ikke vet hvor lenge han er ute av spill.

Brann-legen forteller at Austin mistet bevisstheten etter smellen med Ekpo.

- Han var bevisstløs en liten stund mens han lå på banen, men det gikk bra. I samarbeid med Moldes lege gjennomgikk jeg en rutinesjekk som hører med når noe slikt skjer, og Rudy var våken og pratet da vi forlot Aker Stadion, sier Monsen.

Reiser hjem med laget
- Nå skal Rudy sove, og jeg kommer til å holde øye med ham og vekke ham flere ganger i natt slik at vi er sikre på at han har det bra, sier Monsen.

Austin reiser hjem til Bergen sammen med resten av Brann-laget i løpet av tirsdag, og det er selvfølgelig for tidlig å si når Austin er tilbake på treningsfeltet med lagkameratene, melder Branns hjemmesider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere