RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glem ikke Fredrikstad

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Om Brann er for gode til å rykke ned? - Langt i fra, advarer trener Steinar Nilsen.

STABÆK – BRANN 2-1:

ULLEVÅL (Nettavisen): Nok en gang tapte Brann en jevn kamp, det fjerde ettmålstapet i 2010. Tidligere har Brann-trener Steinar Nilsen skyldt på dommeren, banen eller klubbens økonomi. Denne gangen la han skylden på de som kanskje har fortjent den hele veien: Spillerne selv.

- I dag var ikke spillerne til stede på banen fra start av, og Stabæk scoret på sin første sjanse. Men det som er altfor jævlig, er at vi lot dem score 2-1-målet 30 sekunder på overtid av første omgang - etter et helt upresset innlegg. Sånt skal ikke skje, sier Nilsen til Nettavisen.

Les også: De nye Stabæk-heltene

- Kan rykke ned
Nå ber Nilsen spillerne om å innse alvoret i Branns situasjon.

- Alle skjønner at du må prestere i Tippeligaen for å ta poeng. Det holder ikke at åtte av elleve spillere presterer, hvis resten ikke gjør det. Ingen lag er for gode til å rykke ned, glem ikke Fredrikstad, sier han og tenker på laget som tok sølv i 2008 og rykket ned i fjor.

Foran 16. mai-kampen mot Lillestrøm i Bergen, maner Nilsen til en krigersk innstilling.

- Nå må vi ha resultatfokus i de neste kampene. Vi er nødt til å begynne å vinne kamper igjen, og vi er nødt til å gjøre færre feil. Vi må være dønn ærlige med oss selv og forbedre prestasjonene, helt enkelt.

Nilsen får støtte av sin kaptein, Håkon Opdal:

- Du vet aldri hva du får av Brann i år. Vi må være så stolte at vi går utpå og leverer i kamp etter kamp, men det skjer bare i perioder av kampene, og det er ikke godt nok, sier Opdal til Nettavisen.

Bli varslet når Huseklepp scorer!

Hva er galt med Huseklepp?
I fjor ble Brann til tider reddet av Erik Huseklepp, men Brann-spissen virker nå vaksinert mot scoringer. Mot Stabæk hadde han to store muligheter som han sløste vekk.

- Jeg synes vi gjorde mye riktig fram til det siste trekket. På den første sjansen burde jeg truffet mål, mens på den andre ble det en finte for mye, sier Huseklepp.

Han erkjenner at det er tungt å være Brann-spiller om dagen. Laget tapte for sjette gang på elleve kamper, og ligger i bunnen sammen med lag som Sandefjord, Kongsvinger og Hønefoss.

- Jeg skal ta mitt ansvar for den situasjonen vi er i. Jeg har ikke vært på det nivået jeg bør være på, spesielt ikke i dag, sier han.

Dødsfall preget Bakke
Flere Brann-spillere, og kanskje særlig Eirik Bakke, var tynget etter nyheten om dødsfallet på Bjarne Berg, mannen bak Branns investeringsselskap Hardball.

- Han har vært en av de viktigste personene rundt Brann-miljøet de siste årene. Vi fikk beskjeden før kampstart, og jeg merket at det var vanskelig å konsentrere meg om kampen, sier Bakke til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere