Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Glem John Terry

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Andre Villas-Boas håper mediene lar Chelsea-kapteinen være i fred.

Fire dager etter møtet med Queens Park Rangers, møter John Terry i retten for å svare for seg etter rasismeanklagene fra QPRs Anton Ferdinand.

Andre Villas-Boas håper at Chelseas fjerderundekamp i FA-cupen på Loftus Road 28. januar ikke utløser for mye negativ oppmerksomhet fra media.

- Mediene har ansvar
Terry har hele tiden nektet for å ha kommet med rasistiske uttalelser rettet mot Queens Park Rangers-spilleren i ligakampen som ble spilt i oktober.

- Hva skal vi gjøre for å gjøre miljøet litt bedre i forhold til overskrifter i avisene og hvor mye tid skal vi bruke på John Terry og Anton Ferdinand? sier Chelsea-manageren ifølge goal.com.

Portugiseren sier at klubben vil gjøre sitt beste for å holde fokus på selve kampen og håper at tabloidene følger i samme spor.

- Vi kan ta vår del av ansvaret, men det kan også mediene. Dere kan unngå spekulasjonene, returen til QPR og å trykke de samme bildene, sier manageren.

Villas-Boas hevder at det ikke er aktuelt å sette Terry ut av laget når laget returnerer til Loftus Road, hvor episoden fant sted.

- Jeg har ikke noe problem med å velge John - ikke i det hele tatt. Han må konkurrere med tre andre, men vi kommer til å ta den riktige beslutningen.

Fokuserer på kampen
34-åringen vil aller helst holde fokus på det som skal skje på banen i FA-cupoppgjøret mellom de to London-lagene.

- Det kommer til å bli et intenst London-derby og forhåpentligvis blir det en god kamp. For meg er dette en cupkamp på en bane hvor vi tapte poeng, men spilte glimrende med ni mann.

Villas-Boas tror sjansene er store for avansement dersom Chelsea legger ned samme innsats som sist laget besøkte Loftus Road.

- Forhåpentligvis kan vi dra dit og legge ned samme innsats med elleve menn denne gangen. Vi skal gjøre vårt for å ta oss videre.

Før London-derbyet på Loftus Road reiser imidlertid Chelsea til Carrow Road for å møte Norwich kommende helg.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!