RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Godt nytt håpløst år

John Terry lover lagene som utfordrer Chelsea, et nytt troféløst år.

Chelsea-kapteinen sier også at de som synes lagets dominanse er kjedelig, vil få oppleve enda mer av det samme i 2006. Vinner Chelsea hjemme mot Birmingham lørdag, vil Jose Mourinhos menn ha tatt 101 poeng på 38 kamper i 2005.

Det er intet mindre enn spektakulært. Samtidig vil laget også bli det fjerde i Premier League-historien til å ha vunnet mer enn 250 kamper.

Terrys nyttårsforsett er å knuse det siste lille håpet fansen til Manchester United og Liverpool har igjen. United ligger 11 poeng bak Chelsea før lørdagens kamper, Liverpool ytterligere fire poeng etter. De har riktig nok to kamper færre spilt.

- For at noen skal kunne klare å ta oss igjen, betyr det at vi må tape fire av våre igjenværende kamper denne sesongen. Vi blir selvsagt veldig skuffet hvis det skulle skje, særlig med tanke på at vi bare har tapt én ligakamp i hele 2005, men det er veldig viktig på dette tidspunktet i sesongen å bare fortsette å vinne, og gjøre lagene som jakter på oss, frustrerte, sier han til BBC.

Terry er klar på at julestria i Premier League er den viktigste perioden i sesongen.

- Dette er perioden da du virkelig kan sette rivalene under press. Manchester United tapte to nye poeng mot Birmingham, og de har også en veldig vanskelig kamp mot Arsenal snart, mener Terry.

Følg lørdagens kamper i Premier League direkte i TV 2 Nettavisen. Den første kampen begynner allerede klokka 13.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere