*Nettavisen* Sport.

- Gøy å bli koblet til Liverpool

Foto: AP/Scanpix

Midtstopperen bryr seg lite om at Liverpool ikke er et «topplag».

11.10.12 19:53

Ifølge italienske medier skal Liverpool være ute etter å sikre seg den svenske midtstopperen Andreas Granqvist.

Den engelske klubben skal ha hatt speidere på plass i Italia for å følge forsvarsspilleren da Genoa og Palermo spilte uavgjort 1-1 i helgen. Ifølge Aftonbladet skal midtstopperen har fått med seg Liverpool-interessen, men ønsker ikke å kommentere spekulasjonene.

- Det er ikke så mye å kommentere. Jeg vet ikke noe særlig om dette, egentlig, sier han.

- Trives godt
- Jeg har full fokus på det svenske landslaget nå, så får vi se hva som skjer. Jeg trives godt i Genoa, men det er gøy å bli koblet til en slik klubb, sier han.

Granqvist har selv ikke hørt noe fra Liverpool, og har bare fått høre ryktene gjennom media i støvellandet.

- Jeg vet ikke om de var der for å se på meg, men jeg har fått vite fra media at de var til stede på kampen, sier midtstopperen.

Granqvist har gjort sine saker meget godt i italiensk fotball, og ble nylig også koblet til AC Milan. Selv trives han godt i Genoa.

- Jeg vet ikke hvor mye italiensk fotball folk i Sverige ser. Det er klart at de fleste er vokst opp med å se den engelske ligaen, sier han.

- Men det har gått veldig bra for meg her i Italia. Jeg får mye positive tilbakemeldinger og trives veldig godt, sier svensken.

- Topplag og topplag
Liverpool har åpnet sesongen svakt, og ligger bare som nummer 14 etter sju ligakamper. Akkurat nå er ikke klubben et såkalt «topplag».

- Nei, topplag og topplag. Men det er bare spilt sju kamper og det er lenge igjen av sesongen, sier Granqvist.

- Det er utrolig gøy å nevnes i forbindelse med Liverpool. Det er en tradisjonsrik klubb som har vunnet mye opp gjennom årene, avslutter svensken.

Andreas Granqvist startet karrieren i Helsingborg, før han var en tur innom Wigan i England. Han har senere vært i Groningen og er nå i Genoa.

Stopperen er 27 år, skal være rundt 1.92 meter høy og har over 20 landskamper for Sverige.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.